Search
Close this search box.

Do Tradicionalnega pustnega karnevala v Kotljah še dober teden dni

ZKŠTM Ravne in KS Kotlje tudi letos organizirata že tradicionalni pustni karneval v Kotljah.

Kolektiv ZKŠTM Ravne na Koroškem v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Kotlje prireja tradicionalni pustni karneval, letos že 45. po vrsti, ki bo navdušil ljubitelje norčij, zabave in šem. Dogodek, ki ga ne gre zamuditi, bo potekal v soboto, 10. februarja 2024, s pričetkom ob 14. uri v Kotljah.

Organizatorji vabijo vse zainteresirane skupine, posameznike in maske, da se pridružijo karnevalu, saj bo najboljša maska prejela denarno nagrado v višini 500 eur, najlepšim maskam pa bodo organizatorji podelili tudi veliko praktičnih nagrad.

Letošnje leto pa vas čaka tudi zelo pester spremljevalni glasbeni program. Ob 16. uri bosta poskrbela za odlično zabavo nepogrešljivi DJ Ukac in simpatična prekmurska pevka Nika ZorjanOb 20. uri pa boste lahko rajali z Ansamblom Okej in Luko Basijem.

Pred samim dogodkom organizatorji vabijo predstavnike skupin, da se po dodatne informacije obrnejo na:

Suzano Šapek (sapek.su@gmail.com), telefon: 040 252 562 ali Tomaža Sedarja (tomaz.sedar@ravne.si), telefon: 051 340 316

Po predstavitvi skupinskih mask v povorki karnevala po Kotljah se bo veselje in rajanje nadaljevalo v vaškem centru. Organizatorji se že veselijo pestrega dogodka ter pričakujejo številne zanimive, norčave in veselo obarvane pustne šeme na letošnjem karnevalu v Kotljah 2024.

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

ZKŠTM Ravne in KS Kotlje tudi letos organizirata že tradicionalni pustni karneval v Kotljah.