Dimec po uspešno izvedenem festivalu: Mežica je mesto makaronflajša (in tife)

V Mežici je konec tedna potekal 3. festival makaronflajša (in tife). Danes se je z zahvalo preko družbenega omrežja Facebook oglasil pobudnik festivala Dejan Dimec, in sicer z zahvalo za izvrstno izpeljan dogodek, ki so ga v Mežici prvič organizirali leta 2019.

»V soboto smo v Mežici spet pokazali, da se z dobro voljo in sodelovanjem da preživet čudovit dan. 3. tradicionalni festival makaronflajša (in tife) je zelo lepo uspel. Letos je sodelovalo rekordnih 20 ekip, ki so vse postregle izjemne makaronflajše, predvsem pa skrbele za lepo vzdušje in z nami uživale v zabavni družbi,« je zapisal Dimec.

»Hvala vsem muzikantom, ki ste skrbeli za rokenrol! Piko na i ali makaronček na vrhu torte pa vedno dodate obiskovalci, ki nas vsako leto počastite z velikim obiskom. Hvala vsem,« je dodal.

»Nasmejani obrazi vseh udeleženih so najboljša popotnica, da festival v naslednjih letih s skupnimi močmi in novimi izkušnjami izboljšujemo in združujemo prijetno s koristnim in sitim in zadovoljnim in vsem, kar spada zraven …« še pravi Dimec, ki je zapis sklenil z besedami: »Jupijupi jaaaaa, Mežica je mesto makaronflajšaaaa! (in tife).«

FOTOGALERIJA

Dogodki