Delovanje upravnih enot še naprej omejeno, krajevni uradi ostajajo zaprti

V skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije bo v času od vključno 12. do vključno 18. aprila 2021 na upravnih enotah izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.
upravna enota Ravne

V tem času stranke naročajo oziroma sprejemajo zgolj iz razloga ureditve nujnih, neodložljivih upravnih zadev. Za obisk upravne enote se morate predhodno naročiti po telefonu, s posredovanjem elektronskega sporočila na e-naslov upravne enote ali preko navadne pošte. Vloge strank, razen v nujnih (predhodno dogovorjenih) primerih v tem obdobju sprejemajo zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti.

Za dodatne informacije na območju UE Radlje ob Dravi lahko pokličete na telefonsko številko: 02 887 94 00 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.radlje@gov.si. Krajevni uradi Muta, Podvelka, Ribnica na Pohorju in Vuzenica v tem času ne bodo poslovali.

Za dodatne informacije na območju UE Dravograd lahko pokličete na telefonsko številko: 02/87 20 710 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.dravograd@gov.si.

Za dodatne informacije na območju UE Slovenj Gradec lahko pokličete na telefonsko številko: 02 885 0550 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.slgradec@gov.si.

Za dodatne informacije na območju UE Ravne na Koroškem lahko pokličete na telefonsko številko: 02 82 16 440 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.ravne@gov.si. Krajevni uradi v Črni na Koroškem, v Mežici in na Prevaljah, ki delujejo na območju Upravne enote Ravne na Koroškem, v navedenem obdobju ne bodo poslovali.

Vir: Vlada RS

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.