Danes še vse v znamenju dežja. Kaj pa v naslednjih dneh?

vreme

Danes dopoldne bo oblačno, padavine se bodo razširile tudi na del vzhodne Slovenije, na zahodu pa prehodno ponehale. Popoldne bo spremenljivo oblačno, še se bodo pojavljale posamezne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 23 °C. V prihodnjeh dneh nas čaka bolj jasno in toplejše vreme.

Ponoči bodo predvsem na zahodu še možne posamezne plohe. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 14, ob morju do 16 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 °C. V noči na četrtek se bo razjasnilo, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. V četrtek bo deloma sončno, čez dan bo še nekaj ploh in neviht. V petek bo precej jasno, zapihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Vremenska slika: Nad severno Italijo in Balkanom je plitvo območje nizkega zračnega tlaka. Od severne Evrope do Sredozemlja se razteza vremenska fronta, ki vpliva na vreme pri nas. Z vetrovi južnih in vzhodnih smeri priteka k nam zelo vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Spremenljivo oblačno bo, še bodo pogoste plohe in posamezne nevihte.

Biovreme: Danes in v sredo bodo razmere obremenilne za veliko ljudi. Obremenitev se bo najpogosteje kazala v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo. Priporočena je večja previdnost in dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in zdravil.

Vir: ARSO

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.