Search
Close this search box.

Danes otvoritev Drsališča Rimski vrelec: Pripravljeni na neskončno zabavo na ledu

Danes bo ob 15. uri otvoritev Drsališča Rimski vrelec v sodelovanju z ZKŠTM Ravne .

Za vse ljubitelje drsanja in zimske zabave je končno napočil trenutek, ki ste ga nestrpno pričakovali. Drsališče Rimski vrelec, ki je nastalo v sodelovanju z Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem (ZKŠTM Ravne), bo svoja vrata odprlo že to nedeljo, 21. januarja, ob 15. uri.

Drsališče Rimski vrelec obljublja neskončno zabavo na ledu, kjer bodo lahko tako začetniki kot izkušeni drsalci ustvarili nepozabne trenutke na drsalkah. Otroci in mladostniki do 18. leta s stalnim prebivališčem na Ravnah bodo lahko drsali brezplačno, kar je odlična priložnost za družinsko zimsko razvedrilo.

Drsališče bo med tednom odprto od 17.00 do 20.00, med vikendi pa boste lahko uživali v drsanju že od 15.00 do 20.00. Začetniki se bodo lahko naučili prvih drsalnih korakov, medtem ko se bodo izkušeni drsalci lahko preizkusili v drsenju po ledu.

Otvoritev drsališča je priložnost za druženje in veselje, zato vabljeni, da se pridružite prijateljem in družini ter skupaj uživate v zimski čarobnosti na ledu. Za ogrevanje bo poskrbljeno s toplo pijačo.

Se vidimo na ledu, kjer bomo skupaj ustvarjali nepozabne trenutke in se prepustili zimski radosti,” so zapisali na Facebook profilu ZKŠTM Ravne na Koroškem.

Vir: FB ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

Danes bo ob 15. uri otvoritev Drsališča Rimski vrelec v sodelovanju z ZKŠTM Ravne .