Danes je potekala 2. seja Mestnega sveta Mestne občine Slovenj Gradec

Danes, v sredo, 21. decembra 2022, se je v sejni dvorani Mestne občine Slovenj Gradec ob 15.30 pričela 2. seja Mestnega sveta Mestne občine Slovenj Gradec. Vodil jo je župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler.
2. seja Mestnega sveta Mestne občine Slovenj Gradec

Mestne svetnice in svetniki so na seji imenovali člane v naslednje odbore in komisije: Statutarno komisijo, Odbor za negospodarstvo in javne službe družbenih dejavnosti, Odbor za gospodarstvo, varstvo okolja in gospodarske javne službe, Odbor za urejanje in gospodarjenje s prostorom, Odbor za razvoj podeželja, kmetijstvo in gozdarstvo, Odbor za razvoj turizma, gostinstvo in trgovino, Odbor za mladinska vprašanja, Nadzorni odbor, Komisijo za podelitev Bernekerjevih priznanj, Komisijo za podelitev občinskih priznanj.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je mestni svet seznanil z imenovanjem podžupanov Mestne občine Slovenj Gradec. Prvi podžupan mestne občine je dr. Peter Pungartnik, druga podžupanja pa Martina Šisernik. O možnosti tretjega podžupana se še pogovarjajo.

Vir: MO Slovenj Gradec

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije