Search
Close this search box.

Danes je odprt poseben račun pri RK Dravograd za pomoč družini, ki jo je včeraj prizadel požar

Družini Vivod - Jeseničnik bo s posebno dotacijo pomagala tudi Občina Dravograd.

Kot smo že poročali je do požara v Otiškem vrhu prišlo včeraj, okoli 13. ureOgenj, ki je najverjetneje izbruhnil v bližini dimnika, je uničil ostrešje stanovanjske hiše in poškodoval tudi druge prostore v hiši.

Župan Občine Dravograd Anton Preksavec je na svoje facebooku zapisal: “Danes je bil odprt poseben račun pri RK Dravograd za pomoč družini Vivod- Jeseničnik (p.d. Jeznik) iz Kronske gore, ki jih je včeraj prizadel požar. Občina Dravograd bo pomagala z dotacijo in drugo pomočjo v kolikor se izkaže potreba. Hvala vsem za darovano pomoč.”

Družini lahko pomagate z nakazilom sredstev na TRR: SI56 6100 0001 9303 056 – SKLIC- 00 -01-2023, s pripisom «POMOČ POGORELI DRUŽINI VIVOD – JESENIČNIK «

Nesreča nikoli ne počiva in lepo je, da v njej nisi sam. Solidarnost in pomoč sočloveku pa je vrlina, ki dela ta svet lepši. Verjamemo, da bomo skupaj družini Vivod – Jeseničnik narisali novo upanje in ponovno dokazali, da srčnost na Koroškem nima mej. Vse to smo v preteklih tednih večkrat dokazali. Z veseljem bomo akciji zbiranja pomoči nudili vso podporo tudi v okviru našega portala in javnost tudi obveščali o tem.

Dogodki

Družini Vivod - Jeseničnik bo s posebno dotacijo pomagala tudi Občina Dravograd.