Search
Close this search box.

Dan za mulce v Mislinji na prosto privabil veliko število otrok

Dan za mulce v Mislinji je več kot uspel ter navdušil prisotne otroke, ki niso mogli skriti nasmeha na obrazu in iskric v očeh.

V nedeljo, 11. junija 2023 je v Mislinji potekal – v okviru občinskega praznika – “Dan za mulce”. Ta se je odvijal na igrišču pod OŠ Mislinja.

Dogodek za otroke je bil poln doživetij, izkušenj, zabave in tudi novih spoznanj. Potekale so ustvarjalne delavnice s Koroškim pokrajinskim muzejem, pa izmenjava igrač in knjig, delavnice s Centrom za krepitev zdravja, najmlajši so lahko jahali konje – za kar so poskrbeli z ranča Foltan, plesali so s Plesno šolo Devžej, sodelovala je tudi Glasbena šola Blamaja in Smučarski klub Mislinja, za atletiko je poskrbela Jerneja Smonkar, za zabavo klovn Žare, policisti, AMD Dravograd, SPV Mislinja in še in še…

Seveda pa je vse prisotne prišel pozdraviti tudi župan Občine Mislinja Bojan Borovnik.

Tudi vreme jim je dobro služilo in tako na prosto privabilo veliko otrok in njihovih staršev. Zabavali so se prav vsi ter se domov vrnili odločeni, da prireditev obiščejo tudi prihodnje leto. Se vidimo!

Vir: Občina Mislinja

Dogodki

Dan za mulce v Mislinji je več kot uspel ter navdušil prisotne otroke, ki niso mogli skriti nasmeha na obrazu in iskric v očeh.