Search
Close this search box.

Dan otrok športa in zabave: v Slovenj Gradcu otroci in družine napolnili mestno jedro (FOTO in VIDEO)

Včeraj je bilo v mestnem jedru Slovenj Gradca dogajanje, ki bo ostalo še dolgo v spominu vseh obiskovalcev, sploh najmlajših.

V okviru ESGE Festa so včeraj v mestnem jedru Slovenj Gradca pripravili pravo poslastico za vse družine, naše najmlajše ter za vse ljubitelje športa. V dnevu otrok, športa in zabave so uživali naši najmlajši, mame, očetje, tete, strici, babice in dedki ter vsi ostali, ki so se udeležili dogodka. Od 12. ure dalje smo se družili v mestu, kjer so organizatorji pripravili nepozaben program: mega plezalno steno, zip line, slack line, skate park, slalom na rolerjih, napihljiva igrala in ostale športne poligone (atletika, odbojka, rokomet, nogomet, judo …). Skozi delavnice smo se lahko podali v svet frizerjev, maskerjev, slaščičarjev in kuharjev. Za pravi otroški žur pa je poskrbel eden in edini Ribič Pepe.

Ribič Pepe v Slovenj Gradcu pravkar…

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 14. september 2019
V mestnem jedru se je pelo, plesalo…
Poskrbljeno je bilo tudi za športne navdušence.
V mestnem jedru so pripravili zanimive delavnice.
Za smeh, ples, petje in zabavo je poskrbel Ribič Pepe.

OGLEJTE SI GALERIJO FOTOGRAFIJ:

Naj še omenimo, da so se organizatorji po odličnem odzivu in obisku prireditev v sklopu Poletja v Slovenj Gradcu odločili obiskovalcem tudi v mesecu septembru ponuditi zanimivo ponudbo dogodkov skozi vse dni v času od 13. do 21. septembra, nekaj zanimivih dogodkov pa se bo nadaljevalo tudi ob koncu septembra ter v oktobru, ko bomo posebej obeležili tudi 30-letnico pridobitve naziva mesto Glasnik miru. Celoten sklop prireditev se letos predstavlja z novim imenom ESGE FEST kot festival jesenskih prireditev v Slovenj Gradcu.

Kaj vse se bo dogajalo pa poglejte TUKAJ.

Dogodki