Damjan, ki pravi, da ima najhitrejši traktor v Sloveniji in obvlada tako stroje kot dekleta, čaka na vaša pisma (VIDEO)

Letošnji izbranci šova Ljubezen po domače, sedem kmetov in dve kmetici, iščejo svoje srčne partnerje. Med njimi tudi Korošec Damjan Kotnik, ki že nestrpno čaka na pisma oboževalk. Mogoče je ravno to prava priložnost tudi zate, da obudiš metuljčke v trebuhu, ob tem dodajajo ustvarjalci šova, ki vabijo dekleta in fante, da se opogumijo in pošljejo pisma izbrancem.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače sodeluje tudi 38-letni Damjan Kotnik, sicer gozdar in zidar s Prevalj. Kot pravi vikende najraje preživlja s hčerko v toplicah ali na morju. Dvakrat na teden igra odbojko, pozimi se z motornimi sanmi rad odpravi v gore. Je zelo čustven moški, ki si vse vzame k srcu. Kot je v predstavitvi dejal Damjan, Išče ljubezen, saj vse ostalo že ima.

“Eni so mahnjeni na hitre avtomobile, jaz sem pa na traktorje, saj imam najhitrejši traktor v Sloveniji. Stroje zelo dobro obvladam, mislim pa, da tudi enako obvladam ženske,” je v video predstavitvi, s katero poziva dekleta, da mu pošljejo pisma, med drugim dejal Damjan.

VIDEO: Damjan Kotnik čaka na vaša pisma

Poleg Damjana v oddaji sodelujejo še Nada Zajc iz Domžal, Mija Rovtar iz Kočevja, Vojko Valenčak iz Buč, Jure Novak iz Čemšenika, Matej Štrajhar iz Tabora, Boštjan Kulovic iz Novega mesta, Drago Kosmač iz Renč, Jure Struna iz Šentvida pri Stični.

Več informacij o šovu, kandidatih ter navodila, kako oddati pismo, najdete TUKAJ.

Vir: 24ur

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije