Članice KMC Ravne za vse zaposlene v slovenjgraškem domu starejših izdelale adventne venčke

V slovenjgraški enoti Koroškega doma starostnikov so se zaposleni ta teden lahko razveselili adventnih venčkov izpod rok članic Koroškega medgeneracijskega centra.
128144337_3763135743736428_4113323825707959497_o

V Katoliški cerkvi se bo z jutrišnjo prvo adventno nedeljo začel adventni čas, ko se verniki pripravljajo na božič. Čas duhovne in bogoslužne priprave bo letos zaradi epidemije novega koronavirusa potekal drugače, ob odsotnosti maš in druženj.

Zaradi trenutnih razmer so številni zaposleni v zdravstvu in domovih za starejše v službah tudi po dvanajst ur na dan, nanje pa so se pred prazničnim decembrom spomnile tudi članice Koroškega medgeneracijskega centra, ki so za zaposlene v Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec pripravile okrog 60 adventnih venčkov.

“Koroški dom starostnikov je eden izmed ustanoviteljev in strokovni partner Koroškega medgeneracijskega centra. Ves čas delovanja našega centra odlično sodelujemo z njimi, zato smo v času, ko živijo in delajo v izjemno težkih razmerah, zaposlenim namenili pozornost tako, da smo vsem zaposlenim, ki se zaradi obremenjenosti nimajo časa pripravljati na praznike, poklonili adventni venček. Vsem, ki so v izolaciji pa smo ga poslali na dom. V zahvalo in vzpodbudo,” so v sporočilu za javnost navedli na Facebook strani Koroškega medgeneracijskega centra.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.