Search
Close this search box.

Čarobna zimska pravljica danes na Ravnah

Del pestrega predprazničnega dogajanja v okviru čarobnega decembra na Ravnah, je tudi današnja predstava Čarobna zimska pravljica.

V okviru otroškega Abonzmajčka Kulturnega centra Ravne si lahko danes ob 17.00 v prostorih KC Ravne ogledate predstavo Čarobna zimska pravljica, kjer bo zimska vila naše najmlajše popeljala na čarobno potovanje skozi pravljična, okrašena zimska vrata, za katerimi se skriva zakladnica glasbe in čarobnih trenutkov. Otroke bo razveselila s krajšo zgodbico o Božičku, ki vsako leto obišče in obdari otroke, s pomočjo pesmi, rajanja in veselja pa bodo poskušali Božička tudi priklicati medse. Mogoče jim uspe pričarati celo nekaj snežink.  Če jim bo to uspelo, se bo zimski vili in otrokom pridružil Božiček, ki bo najpogumnejše povabil, da mu zapojejo kakšno novo pesem, ki so se je naučili v preteklem letu. Otroci pa se bodo lahko z Božičkom tudi fotografirali.

Pridružite se zimski vili in si skupaj z otroki pričarajte čarobne in nepozabne trenutke.

Na spletni strani KC Ravne si lahko rezervirate tudi ostale glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Vse prihajajoče dogodke v KC Ravne pa si lahko ogledate TUKAJ.

Dogodki

Del pestrega predprazničnega dogajanja v okviru čarobnega decembra na Ravnah, je tudi današnja predstava Čarobna zimska pravljica.