Search
Close this search box.

Carglass® odslej tudi na Koroškem!

Poškodovano vetrobransko steklo? Vodilno slovensko in svetovno podjetje za popravila in menjave avtostekel je v Slovenj Gradcu odprlo že osmo poslovalnico v Sloveniji.

Carglass® je vodilno svetovno in slovensko podjetje na področju popravil in zamenjav avtomobilskih, traktorskih, tovornih in avtobusnih stekel. Samo v Sloveniji nam vsako leto zaupa med 18.000 in 20.000 vozniki. Statistika je še bolj zanimiva, ko vanjo vključimo preostalih 38 držav, v katerih smo prisotni. Carglass® je namreč del skupine Belron®, znotraj katere pomagamo več kot 18 milijonom voznikov letno. To pomeni, da v povprečju vsake tri sekunde nekje na svetu popravimo ali zamenjamo steklo na vozilu. Območje Koroške smo doslej pokrivali z mobilnimi enotami, sedaj pa je za rešitev vaših poškodovanih stekel na voljo tudi poslovalnica v Slovenj Gradcu, in sicer na naslovu Troblje 8 na lokaciji bivše avtohiše Logar.

Z nami do hitre in enostavne rešitve

Popravilo vetrobranskega stekla traja pri nas le pol ure, menjava pa uro in pol. Z enim klicem prijavite škodo poškodovanega stekla, mi pa uredimo vse potrebno z vašo zavarovalnico in opravimo cenitev škode. Sodelujemo z večino zavarovalnic. Uredimo tudi nadomestno vinjeto, ki ob menjavi ostane na poškodovanem steklu. Prijazni glasovi našega klicnega centra so na voljo za vsakršna in vsa vprašanja na telefonski številki 082 804 847, rezervacijo termina pa je mogoče opraviti tudi preko spleta na www.carglass.si.

Še posebej udobna in varna izbira je servis z mobilno enoto, s katero lahko popravilo ali menjavo opravimo na domu, v službi oziroma na željeni lokaciji. Servis je pri tem opravljen enako kvalitetno.

Kako poteka servis pri Carglass-u® po epidemiji?

Ob nedavni epidemiji smo varnosti in zdravju naših strank in zaposlenih posvetili še posebno pozornost. Zagotovili smo najvišji nivo varnostnih ukrepov in poskrbeli, da bo servis pri nas popolnoma varen. Vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na dvajsetih najbolj izpostavljenih točkah. Korona virus lahko na površinah v vozilu preživi namreč dva do tri dni. Razkuževanje pa je seveda ukrep, ki to prepreči. Ob tem uporabljamo sredstva, ki so varna tako za vas in naše zaposlene, kot za materiale v vašem vozilu. Za varnost in ohranitev zdravja naših strank in zaposlenih pa upoštevamo tudi ostale splošne ukrepe.

Varnost je vedno na prvem mestu

Vir našega znanja in inovativnih orodij je razvojni center Belron Technical. Naše procese so izboljšali do te mere, da s popravilom poškodovanemu steklu povrnemo 100% trdnost. Skrbijo pa tudi, da smo vedno najbolje prilagojeni novostim v avtomobilistični industriji. Po menjavi vetrobranskega stekla se vedno prepričamo v nemoteno delovanje vseh asistenčnih in varnostnih sistemov (ADAS), na katere se zanašate pri vožnji. Tako, da opravimo kalibracijo kamer, ki se nahajajo v vetrobranskih steklih vozil. Slednje je najpomembnejši postopek po menjavi stekla, saj zagotavlja vašo varno vožnjo.

Prepoznala nas je tudi neodvisna organizacija IMI

Naši serviserji delajo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti, ki so znotraj skupine strogo postavljeni, upoštevani in preverjani. Serviserji so naši junaki. Zavedamo se, da se trendi ves čas spreminjajo, zato si prizadevamo omogočiti neprekinjeno nadgradnjo njihovega znanja. Prav zato nas je prepoznal tudi IMI (Inštitut avtomobilske industrije), ki je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za učenje in razvoj na področju avtomobilizma. Posvečajo se podpori napredka industrije s poudarjanjem pomena učenja znotraj poklica in strokovnih dosežkov posameznikov. Vsi naši serviserji so uspešno prestali preverjanje in prejeli njihov certifikat.