Search
Close this search box.

Brezplačen 3D izris vaše sanjske kuhinje na domu ali v novem GA+kuhinje salonu Slovenj Gradec (FOTO)

Moderno opremljen salon GA+kuhinje vam je odslej na voljo tudi na novi, izjemno dostopni lokaciji na Glavnem trgu 44 v Slovenj Gradcu, kjer vam na ogled ponujajo krasne razstavne eksponate in številne gospodinjske aparate najbolj priznanih blagovnih znamk.

Mnogo gospodinjskih aparatov lahko dobite po izjemno znižanih cenah, saj so se v salonu Ga+kuhinje odločili za odprodajo. Prav tako vam brezplačno izrišejo vašo sanjsko kuhinjo, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam.

Kako poteka načrtovanje vaše sanjske kuhinje z brezplačnim 3D izrisom v salonu GA+kuhinje?

Načrtovanje in izbira kuhinje zna biti zapleten proces ter zahteva pomoč izkušenega strokovnjaka, ki vam bo skozi več korakov pomagal izbrati vašo sanjsko kuhinjo, popolnoma prilagojeno vašim željam.

Za brezplačen 3D izris kuhinje po vaši meri obiščite salon GA+kuhinje.

1. korak: Prijava na brezplačen 3D izris

Preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ, se prijavite na brezplačen izris v enem od naših šestih salonov − Slovenj Gradec, Ljubljana BTC, Maribor, Levec, Kranj ali BTC Novo Mesto − ali pa kar na izris na domu, kjer lahko iz domačega naslanjača sproščeno načrtujete kuhinjo po meri v udobju svojega doma.

2. korak: Klic referenta iz GA+kuhinje
Po prijavi vas bodo poklicali in skupaj določili termin izrisa, ki vam bo ustrezal.

3. korak: 3D izris kuhinje po vaši meri
Ob obisku v salonu vam bodo svetovalci iz GA+kuhinje predstavili ponudbo in vam brezplačno izrisali vašo sanjsko kuhinjo.

4. korak: Izmera na domu
Po odločitvi za nakup vas bodo obiskali na domu in še enkrat izmerili vaš kuhinjski prostor.

5. korak: Brezplačna dostava in montaža
Kuhinjo vam bodo varno dostavili in kvalitetno zmontirali v zgolj enem dnevu.

6. korak: Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu
Tisto kar šteje, je vaše zadovoljstvo. Za GA+kuhinje ni lepšega kot navdušen pogled strank na njihovo sanjsko kuhinjo. Postanite del mozaika uspešno zaključenih projektov tudi vi!

IZRIS KUHINJE NA DOMU

Premium storitev celovitega načrtovanja kuhinje na domu, ki vam jo nudijo brezplačno. Svetovalec vas bo obiskal na domu, opravil izmero prostora, vam predstavil materiale, barvne sheme, modele in vse druge detajle celovitega načrtovanja kuhinje po vaši meri. Njihovi terenski strokovnjaki poznajo vsak detajl načrtovanja, zato bodo vaše želje nadgradili s svojimi idejami, predlagali ustrezne rešitve in vam na podlagi vaših potreb pripravili 2D in 3D izris vaše nove kuhinje. Tako boste lahko neposredno v svojem kuhinjskem prostoru dobili povsem realističen občutek, kako bo nova kuhinja izgledala.

Hitro izpolnite obrazec za prijavo na BREZPLAČEN 3D IZRIS v SALONIH ali na DOMU! Ob tem pa izkoristite še 50% popust na kuhinje + pomivalni stroj Gorenje! Prijavite se TUKAJ.

ŽELIM BREZPLAČEN 3D IZRIS SANJSKE KUHINJE V SALONU!

Novi salon GA+kuhinje na Glavnem trgu 44 v Slovenj Gradcu.

Zakaj po sanjsko kuhinjo ali vrhunske gospodinjske aparate ravno v salon GA+kuhinje?

  • So največji specializirani trgovec kuhinj in bele tehnike na slovenskem trgu.
  • Ponujajo strokovne 2D in 3D izrise sanjskih kuhinj po meri SALONU ali NA DOMU.
  • Imajo zaposlene vrhunske svetovalce, ki poznajo vsak detajl strokovnega načrtovanja kuhinj in specifik gospodinjskih aparatov.
  • Se lahko pohvalijo z visoko kvaliteto, funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo kuhinjskih elementov in gospodinjskih aparatov po ugodnih cenah.
  • Premorejo bogat in celosten paket storitev: Svetovanje – Izmera na domu – dostava – montaža – darilo – poprodajne storitve.

V salonu GA+kuhinje boste našli tudi obsežno ponudbo ročajnih in brezročajnih front, funkcionalnih kotnih rešitev in drugih detajlov, s pomočjo katerih bo vaša kuhinja postala prava funkcionalna in stilska mojstrovina.

Delite srečo z nami, da bodo lahko prazniki lepi za vse!

AKCIJSKE CENE ZA DOBER NAMEN: GA+kuhinje bodo v sodelovanju z Medobčinsko Zvezo Prijateljev Mladine Velenje od vsake prodane kuhinje podarili določen znesek za obdarovanje otrok!

Še vedno niste povsem prepričani o obisku salona GA+kuhinje? Naj vsak kanček dvoma dokončno razblinijo le nekateri sanjski kuhinjski projekti zadovoljnih strank, ki si jih lahko ogledate TUKAJ.

Obiščite salon GA+kuhinje in si s pomočjo njihov strokovnjakov izberite sanjsko kuhinjo po vaši meri!

Dogodki

Moderno opremljen salon GA+kuhinje vam je odslej na voljo tudi na novi, izjemno dostopni lokaciji na Glavnem trgu 44 v Slovenj Gradcu, kjer vam na ogled ponujajo krasne razstavne eksponate in številne gospodinjske aparate najbolj priznanih blagovnih znamk.