Search
Close this search box.

Božična čarobnost na Brdinjah (FOTO)

Najlepše je čarobno pričakovanje meseca decembra.

Mesec december nosi v sebi poseben čar, ki se razkrije v pričakovanju praznikov, topline družinskih trenutkov in svetlikajočih se lučk, ki krasijo mesta. V tem času adventa pa se Brdinje prelevi v pravo božično čudežno deželo, kjer se srečajo pravljičnost, bleščeče luči in iskrice v očeh obiskovalcev.

S svojimi bleščečimi lučmi in vedno znova novimi idejami zagotavlja popolno prizorišče za nepozabne praznične trenutke. Letos vas še posebej vabijo, da postojite ali se usedete na klopco, kjer lahko naredite lepo, praznično fotografijo.

To je čas, ko se praznična čarovnija čuti v vsakem kotičku. Nova pravljična dogodivščina na Brdinjah se je začela. Ustvarila jo je skupina prostovoljcev.

Brdinje vabi obiskovalce, da se med sprehodom po vasici prepustijo praznični čarobnosti. Skozi bleščeče luči, skrbno postavljene okraske in pravljične instalacije bodo občutili duh božičnega časa. Vsaka lučka je kot iskrica, ki sporoča, da je december čas, ko se lahko vsi skupaj podamo v čarobni svet prazničnih zgodb.

“Hvala zlatim in srčnim rokam prostovoljcev VŠ Brdinje, da nas ob vsakem letnem času razveseljujejo z vedno novimi izvirnimi instalacijami,” so zapisali na Občini Ravne.

Vir: Ravne.si

Dogodki

Najlepše je čarobno pričakovanje meseca decembra.