Search
Close this search box.

Božički na štirikolesnikih bodo obiskali Mežico v družbi…

Ste že videli Božičke na štirikolesniki? Sedaj imate priložnost, saj bodo naslednji teden obiskali Mežico. Dogodek organizira klub 4×4.

V ponedeljek, 23. decembra 2019 bodo Mežico obiskali Božički na štirikolesnikih. Letos pa so organizatorji pripravili novost, saj bo prihod Božičkov bogatejši. Pridružil se jim bo jelenček s pravimi vpreženimi božičnimi sanmi, škratje, Snežko snežak ter Božičke. Dobra volja je zagotovljena, poskrbeli pa bodo tudi za kakšno sladkarijo.

PRIBLIŽEN POTEK VOŽNJE:

Podjunska, Stržovo, Gosposvetska ulica, Občina, Lenartova ulica, Trg 4. aprila, Prežihova ulica, Partizanska cesta, Leška cesta, Tuš, Senčna vas, Polena. Pot se bo končala pred Narodnim domom, kjer bo sledilo druženje.

Božički so Mežico obiskali že lani.

Dogodek bo potekal 23. decembra 2019 v Mežici, s pričetkom ob 16. uri.

Že pretekla leta so, preoblečeni v Božičke, obiskali okoliške kmetije in s sladkarijami obdarili najmlajše. »Ideja se je porodila spontano, malo za šalo malo za res, to počnemo za svojo dušo in tudi v dobro drugih,« so Božički povedali lansko leto ter dodali: «Zdaj živimo v časih, ko lahko tudi Božičkovo odpravo kupimo poceni v trgovini, sami prav tako kupimo slaščice in manjša darila, s katerimi potem obdarimo otroke, ki so daril še posebej veseli.«

V Mežici pa so pripravili že tradicionalno prireditev Veseli december v Mežici, kjer lahko obiščete vrsto zanimivih dogodkov. Kaj vse preverite TUKAJ.

Dogodki