Bolšji sejem v Slovenj Gradcu ponovno odprl svoja vrata

DSC_0061

Bolšji sejem, ki je potekal v Slovenj Gradcu na dvorišču HUB-a, stavbe, ki pod eno streho združuje kar 14 nevladnih organizacij, je to nedeljo, ponovno odprl svoja vrata.

Kot pove v imenu društva raum AU, Rado Carlo Poggi, koordinator projekta, so se za izvedbo bolšjaka odločili v prepričanju, da Mestna Občina Slovenj Gradec potrebuje prostor, ki spodbuja ponovno uporabo, hkrati pa ga razumejo tudi kot odlično komunikacijsko orodje med člani različnih društev in širšo javnostjo, na osnovi katerih nastajajo novi impulzi in ideje, ki botrujejo k soustvarjanju prosperozne družbe.


“Tokratni Bolšji sejem je potekal nekoliko drugače, kot se ga spominjam iz lanskega leta”, pove zadovoljna najmlajša prodajalka, ki si je prislužila kar nekaj kepic sladoleda. Da je bila izvedba nekoliko drugačna kot v lanskih šestih izvedbah, nam potrdi tudi Rado Poggi ter pove, da je razlog v doslednemu sledenju in upoštevanju navodil in priporočil NIJZ, kar seveda botruje tudi k estetski podobi bolšjaka.

“Da smo lahko nedeljski Bolšji sejem izvedli skladno z vsemi navodili, pa gre zahvala tudi obiskovalcem, ki so navodila nesebično spoštovali”, pove Poggi v nadaljevanju, kot tudi, da se lahko na stojnicah, ki si jih z namenom spodbujanja kreativnosti pripravijo prodajalci sami, prodajajo izključno rabljeni izdelki.

Preberi še:  FOTO: Čistilna akcija v Slovenj Gradcu: "Vsak pobran papirček šteje. Pa bencin kesl tut"

prijavi se

prijavi se v svoj račun