Search
Close this search box.

Bo NLB poslovalnica v Mislinji prenehala poslovati?

Pri NLB so se odločili za prenehanje poslovanja poslovalnice v Mislinji.

Odločitev o zaprtju poslovalnice NLB v Mislinji je povzročila vsesplošno neodobravanje med občani in ostalimi uporabniki storitev v Mislinji.

Kot je pojasnil župan Mislinje mag. Bojan Borovnik bi tako v njihovem kraju vrata do bančnih storitev zaprli 4702 osebam s prijavljenim stalnim prebivališčem in 296 poslovnim subjektom v njihovi občini.

Župan je tako vodstvu poslovne mreže NLB D. D. naslovil prošnjo, da še enkrat premislijo o prenehanju poslovanja NLB poslovalnice v Mislinji. “Upam, da vaša odločitev ni dokončna in obstaja možnost, da zaprtje bančne poslovalnice ponovno premislite. V kolikor je vaša odločitev dokončna, nadaljni razvoj Občine Mislinje zaradi izgube bančne poslovalnic, ne bo ogrožen, ker verjamemo v dolgoročno zgodbo razvoja in verjamemo, da se bomo v prihodnje potrudili poiskati drugega ponudnika bančnih storitev, ki bo ostal zvest občanov in poslovnim subjektom ter bo zagotavljal zanesljivo delovanje bančnih storitev.”

Odločitev o zaprtju poslovalnice v Mislinji naj bi sprejeli na podlagi analize ključnih kriterijev kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost, kot tudi na podlagi predvidenih razmer na trgu ter upoštevajoč spreminjajoče uporabniške navade.

VIR: Občina Mislinja

Dogodki