Search
Close this search box.

Bi kupili rabljen avto? Zdaj imate priložnost. Finančna uprava prodaja rabljena vozila

Finančna uprava RS (FURS) prodaja rabljena službena vozila znamke Renault, modele Clio, Megane, Kangoo, Scenic, Laguna in Master. Na seznamu je 52 vozil različnih letnikov, znamk in modelov, prodajna cena pa se gibljejo od 200 do 4.700 evrov.

Na seznamu najdete tudi Renault Megane Grandtour 1.6 16v, ki ga prodajajo v Dravogradu, in sicer za 960 evrov. Vozilo je za svoja leta solidno ohranjeno, zadnji servis je bil opravljen marca 2019 na prb. 120.000 km. Na odbijaču in blatniku je rahlo odluščena barva, piše pod opisom vozila.

FURS bo upošteval le tiste ponudbe, ki jih bo prejel najpozneje do 15. 10. 2019 do 10. ure. Odpiranje ponudb bo potekalo 15. oktobra 2019 ob 12. uri v prostorih Generalnega finančnega urada, na Šmartinski cesti 55, v Ljubljani. Vozila se prodajajo posamezno.

Informacije o vozilih, vključno s cenami, letniki in prevoženimi kilometri so objavljene TUKAJ, kjer so objavljeni tudi podatki kontaktnih oseb, pri katerih lahko potencialni ponudniki dobijo podrobnejše informacije o vozilih.

Pogoj za sodelovanje na javnem zbiranju ponudb je plačana varščina, ki znaša 10 % izhodiščne cene za vsako vozilo. Ostale informacije o postopku prodaje vozil najdete TUKAJ.

Vir: www.gov.si – Finančna uprava RS

Dogodki