Berzelak: “Osebno podpiram protest dijakov, saj odgovorni res niso naredili vsega, kar bi se dalo, da njihova odsotnost s šole ne bi bila tako zelo dolga”

Zahtevamo šolo, so odločni in jasni dijaki, ki so se združili v istoimensko iniciativo. Dijakinje in dijake so pozvali k bojkotu pouka na daljavo. Protest proti šoli na daljavo poteka tudi na Gimnaziji Slovenj Gradec.
stane berzelak

Ravnatelj šole Stane Berzelak pojasni, da so se ga udeležili vsi razredi, razen enega. “To pomeni 90 % naših dijakov,” pove in doda: “Kot ravnatelj osebno podpiram protest dijakov, saj odgovorni res niso naredili vsega, kar bi se dalo, da njihova odsotnost s šole ne bi bila tako zelo dolga. Ne pozabimo: čez dober mesec bo minilo eno leto od izbruha pandemije in v tem času so bili naši sedanji dijaki v šoli samo en mesec in pol.”

Ob tem ravnatelj še doda, da “če je pouk na daljavo lahko zagotovil ustrezno obravnavo nove snovi, pa je dijake prikrajšal za številne druge šolske ter obšolske aktivnosti, predvsem pa za socialne stike in številne druge aktivnosti, ki pomembno oblikujejo mlado osebnost.”

Berzelak še pojasni, da so dijakom enega razreda maturantov, ki so tudi sami kritični do puka na daljavo, a se jim takšen protest ne zdi dovolj učinkovit, omogočili normalno šolsko delo.

Preberite še: Mag. Stane Berzelak: “Da je osebni stik nekaj posebnega, se je pokazalo danes, ko je bilo potrebno priti v šolo.” (FOTO in VIDEO)

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
KAKO SAM DOBIO KREDIT OVE GODINE
KAKO SAM DOBIO KREDIT OVE GODINE
9. februarja, 2021 14:15

Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.