Search
Close this search box.

Batista Cadillac prinaša kmalu na Ravne na Koroškem rock, soul in še marsikaj

Prihodnji četrtek vas čaka na Ravnah na Koroškem zanimiva glasbena izkušnja. Prisluhnili boste lahko zasedbi Batista Cadillac.

Ljubljansko soul skupino Batista Cadillac zagotovo poznate iz izjemno uspešnega nastopa na EMI, kjer so prvič stopili na veliki TV oder in predstavili najbolj izstopajoč komad EME 22, »Mim pravil«. Kmalu zatem so na razprodanem koncertu v Kinu Šiška predstavili prvi album, na katerem se nahaja poleg že omenjene uspešnice še vrsta nagroovanih, soulovskih singlov, kot so »Pust me do besede«, »Magnolije« in »Generacija neba«.

V četrtek, 11. januarja 2024, ob 20. uri, v KMKC Kompleksu vas čaka prava glasbena poslastica. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji rocka, soula in pop-a.

Ne dolgo nazaj so v enem izmed intervjujem zaupali naslednjo željo: “Glede na to, kako cenimo Beatle in njihovo genialnost, bi si želeli sodelovati s Paulom McCartneyem. Na naši sceni pa mogoče z Magnificom.”

Cena vstopnic znaša 19 eur. Vstopnice bodo na voljo 1 uro pred koncertom. Število le-teh pa je omejeno.

Vabljeni na nepozaben glasbeni dogodek!

Dogodki

Prihodnji četrtek vas čaka na Ravnah na Koroškem zanimiva glasbena izkušnja. Prisluhnili boste lahko zasedbi Batista Cadillac.