Search
Close this search box.

Barbara Lenart: V izdelkih Anima Mundi Herbals se skriva prava čarovnija

Barbara Lenart, ajurvedska svetovalka, učiteljica joge in mojstrica obrazne joge, prinaša v Slovenijo vrhunske izdelke za podporo naravnemu in zdravemu načinu življenja.

Ko jo vprašaš, kje in kdaj se je začela njena ljubezen do naravnih oblik zdravljenja, joge, narave, odgovori, da ima to v sebi že iz prejšnjega življenja. Malo za šalo in malo za res. Barbara Lenart je ajurvedska svetovalka, učiteljica joge, mojstrica obrazne joge ter velika zagovornica zdravega in naravnega načina življenja.

Spoznanja, da želi ajurvedsko znanje širiti med ljudi, se je zavedala po tem, ko sta ji ajurveda in joga tako rekoč rešili življenje v procesu zdravljenja motenj hranjenja ter popolnoma porušenega hormonskega sistema. Danes pravi, da brez te izkušnje, ne bi bila na tej točki, kjer je. Ajurveda je tradicionalna indijska medicina, ki bazira na 5000 let starem znanju. V primerjavi z vsem poznano zahodno medicino, se v ajurvedi daje poudarek na prepoznavanju vzrokov bolezni in ne le lajšanju njenih simptomov. Pri zdravljenju se uporabljajo pristopi kot so sprememba prehrane, načina življenja, gibanje, telesni tretmaji ter naravni preparati v obliki začimb, prahcev, stisnjenk, tinktur itn.

Ajurvedska medicina temelji na izključno naravnih pripravkih. Za nekoga, ki se odloči, da si bo pomagal s pomočjo ajurvede pa je zato zelo pomembno, da izbira resnično kvalitetna in prvovrstna zelišča oz. prehranska dopolnila. Barbara se je tako odločila, da v Slovenijo pripelje blagovno znamko, ki je do sedaj v naših krajih še ni bilo. Gre za izdelke Anima Mundi Herbals, ki imajo svoj sedež v ZDA, rastlinice, korenince in gobe, ki pa so glavne sestavine izdelkov pa prihajajo iz skrbno vzgajanih gojišč majhnih ekoloških kmetij po svetu. To pomeni, da če neka rastlinica originalno izvira iz Indije, jo Anima Mundi dobi od tam, spet drugo iz Kitajske itn. Samo na ta način se rastlinicam zagotovi, da vsebujejo močne učinkovine, ki jih lahko dobijo samo iz originalne prsti, od koder izvirajo.

Zakaj so izdelki Anima Mundi še tako posebni? Ker so 100% naravni in ne vsebujejo nič dodanega sladkorja, konzervansov, barvil, arom ali česarkoli podobnega. Prav tako pa je celotna linija izdelkov brez glutena in laktoze. Izdelki so primeri za vse, ki si želijo svoje zdravje in počutje podkrepiti z naravnimi izdelki.

Barbara pravi, da se v teh kozarčkih različnih izdelkov skriva prava čarovnija. Izdelki so namenjeni različnim situacijam, kar je pogosto razvidno že v imenu izdelka. Med njimi boste namreč našli na primer Happiness prah ali tonik (za dvig razpoloženja), The Mind (za izboljšanje fokusa in miselnih procesov), Vitalnost jeter (za razstrupljanje telesa) itn.

Najdete jih lahko na njeni novi spletni strani trgovina.pureayur.si, kjer ves čas dodaja nove izdelke, ki že osvajajo slovenske domove in zadostijo še tako zahtevnim strankam.

So pa izdelki zaradi svoje izredno estetske podobe tudi čudovito darilo, kar je dobrodošla ideja v teh prazničnih mesecih. Trenutno imajo v spletni trgovinici 10% zimski popust, ki se ga splača izkoristiti in z nakupom Anima Mundi izdelkov na naraven način pocrkljati sebe ali svoje najbližje.

Dogodki

Barbara Lenart, ajurvedska svetovalka, učiteljica joge in mojstrica obrazne joge, prinaša v Slovenijo vrhunske izdelke za podporo naravnemu in zdravemu načinu življenja.