Search
Close this search box.

Avto Center Ravne – vaš partner na cesti, ki mu zaupa tudi Luka Basi

Prodaja novih in rabljenih vozil Citroen in Peugeot, prodaja rabljenih vozil vseh znamk, cenitev škode, sklepanje zavarovanj, popravila, servisi, nadomestna vozila, rent-a-car in še mnogo več - za vse poskrbijo v Avto Centru Ravne.

V Avtu Centru Ravne se držijo načela, da je stranka vedno na prvem mestu, zato vam v svojem centru ponujajo celoten nabor storitev, ki jih boste potrebovali za svojega jeklenega konjička. Naj bo to sklepanje zavarovanja, popravilo, redni servis ali cenitev škode, pri njih boste našli vse na enem mestu. Ker pa se zavedajo, da je čas dragocen in se nam vsem ves čas nekam mudi, za vas opravijo svoje storitve v najkrajšem možnem času.

To je izkusil tudi Luka Basi, ki je v Avto Center Ravne pripeljal svojega jeklenega konjička zaradi škode, ki jo je utrpel ob toči. Prijava in ocenitev škode, ogled in fotografiranje vozila, ter priprava dokumentacije, vse skupaj je trajalo samo pičlih pet minut. Luka se je svojim obveznostim naproti odpeljal z nadomestnim vozilom, ki je prav tako vključen v ponudbo Avto Centra Ravne, pa čeprav ga potrebujete le za pol ure.

Zato ne odlašajte, obiščite Avto Center Ravne, kjer bodo odlično, kvalitetno in hitro poskrbeli za vaše vozilo. Obiščite njihovo spletno stran ali pa jih pokličite na telefon: (02) 870 56 80.