Search
Close this search box.

Avto center Ravne navdušuje z akcijo Izberi in odpelji, ob kateri vas razveselijo še z darilom

Prodaja novih in rabljenih vozil Citroen in Peugeot, prodaja rabljenih vozil vseh znamk, cenitev škode, sklepanje zavarovanj, popravila, servisi, nadomestna vozila, rent-a-car in še mnogo več - za vse poskrbijo v Avto centru Ravne.

Avto center Ravne je pravi naslov za vse, kar potrebuje vaš jekleni konjiček, prav tako pa so vaš najboljši partner na cesti, saj vam na enem mestu ponujajo celoten nabor storitev, ki jih boste potrebovali.

Ta mesec so za vse svoje stranke pripravili posebno akcijsko ponudbo novih vozil IZBERI IN ODPELJI, v katero so vključili kar dva lepotca – modela Citroen C3 Aircross in Peugeot 408.

Oba modela se ponašata z eleganco, dodatno opremo iz izjemnimi voznimi lastnostmi, zato se boste le stežka uprli tema lepotcema iz tokratne akcije, ki so jo za svoje kupce pripravili v Avto centru Ravne. Ker pa je december mesec dobrih mož in obdarovanja, so ob nakupu teh dveh modelov pripravili tudi darilo, ki čaka kupce v njihovem centru.

Nastjo Gabor so prepričali Citroeni, če pa sami še niste najbolj prepričani, kateri je pravi za vas – brez skrbi! Svojim strankam v Avto centru Ravne namreč omogočajo testno vožnjo vseh vozil, da se res prepričate, kateri model iz njihove ponudbe vam najbolj ustreza.

Ker pa se v Avto Centru Ravne zavedajo, da je pomembno tudi vzdrževanje vozila, so za vas v decembru pripravili kar pet izdelkov meseca. Tokrat so v ponudbo s super akcijskimi cenami vključili paket prve pomoči, paket petih krpic iz mikrofibre, dodatek Ad Blue, zimsko čistilo za vetrobransko steklo do -30˚C in sprej za odmrzovanje stekel.  Vseh pet izdelkov je do konca meseca decembra v posebni, akcijski ponudbi.

Zato ne odlašajte in čim prej obiščite Avto center Ravne, kjer se držijo načela, da je stranka vedno na prvem mestu.

Obiščite tudi njihovo spletno stran, za vse informacije pa so vam na voljo na telefonski številki (02) 870 56 80.

Dogodki