Search
Close this search box.

Atraktivni Renault AUSTRAL že na slovenskem tržišču

Atraktivni Renault AUSTRAL je prispel na domači trg in bo v prodajnih salonih nadomestil Kadjarja. Je zelo prijeten za vožnjo, pelje se umirjeno in uglajeno.

Renault v svojo ponudbo športnih terencev uvaja ambiciozen model: novi Renault Austral. Ta bo zagotovo postal eden od najpomembnejših modelov priljubljene francoske znamke, saj vstopa v najbolj »vroči« avtomobilski segment križancev srednjega avtomobilskega razreda. Novi Renault Austral v tradiciji »avtomobilov življenja« in z odločno modernim pristopom nadaljuje ofenzivo, ki sta jo v tem segmentu začela modela Megane Conquest in Megane E-Tech electric. To je pristop Renaultovega novega vala, »Nouvelle Vague«, katerega namen je znamko uveljaviti kot referenčno na področju tehnologije, čiste energije in storitev.

Z dolžino 451 cm, širino 183 cm, višino 162 cm in medosno razdaljo 267 cm je daljši, malce višji in enako širok kot kadjar.

Novi Renault Austral s svojim imenom vzbuja podobe toplega juga in prostranih širjav, obete neskončnih možnosti in tako odraža gensko zasnovo znamke. V tem duhu ima novi Austral atletsko in tehnološko oblikovano zunanjost, ki je v skladu z vsemi normami za športne terence. Z dolžino 451 cm, širino 183 cm, višino 162 cm in medosno razdaljo 267 cm je daljši, malce višnji in enako širok kot Kadjar.

Prostornina prtljažnika do 575 dm3.

Ponudba različic temelji na treh paketih opreme: Equilibre, Techno in Iconic. Poleg teh bo prvikrat v ponudbi avtomobilov znamke Renault na voljo tudi ekskluzivna različica Esprit Alpine z bolj športnim videzom in dvema prestižnima paketoma opreme.

Austral je novi Renaultov križanec, brez dizelskega motorja, a z naprednim hibridnim pogonskim sklopom in veliko digitalne vsebine je avto za vse, ki (še) ne najdejo električnega priključka.

Prefinjena in visokotehnološka notranjost novega Australa ponuja udobje na ravni družinskih modelov, ki so obeležili zgodovino Renaulta. Kronski dragulj gostoljubnega prostora za potnike je zaslon OpenR, ki služi tako za instrumentno ploščo kot za prikaz navigacije in multimedijske naprave, obenem pa ponuja najboljše storitve in aplikacije iz sistema Google. Z dvema velikima zaslonoma z diagonalo 30,48 centimetrov (12 palcev) in še z 23,62-centimetrskim (9,3-palčnim) zaslonom v višini oči je na voljo skoraj 1.000 cm2 skupne površine za prikaze, ki zagotavljajo intuitivno, poglobljeno in povezano izkušnjo vožnje.

Multimedijski sistem openR link, ki ponuja vgrajene storitve Google in bogat nabor aplikacij v vozilu.

Novi Austral je na vrhu modernosti s 27 naprednimi pomagali za vožnjo (ADAS), nastavitvami MULTI-SENSE in s tretjo generacijo Renaultovega sistem krmiljenja vseh štirih koles 4CONTROL Advanced. Toliko uporabnih tehnologij, pametnih in proaktivnih, je v službi udobja, užitka in varnosti vseh potnikov.

VOLAN OBRAČA VSA ŠTIRI KOLESA

Še posebej velja izpostaviti posebnost krmiljenja vseh štirih koles 4CONTROL Advanced. Z drugimi besedami to pomeni, da se ob vsakem premiku volanskega obroča obrnejo vsa štiri kolesa, ne samo sprednji dve! S tem se lahko sicer velik avto ponaša z izjemno okretnostjo in vodljivostjo za avtomobil tega segmenta. Je zelo okreten in se še posebej dobro znajde v mestih. To dokazuje njegov obračalni krog med robnikoma, ki ima premer 10,1 metra, kar je manj kot pri nekaterih mestnih avtomobilih. To je za vsakdanje vožnje prava prednost!

51 cm (20”) lita platišča Daytona.

Novi Austral je prvi Renaultov avtomobil, ki je zasnovan na konstrukcijski osnovi CMF-CD tretje generacije. Pod motornim pokrovom ponuja novo, močnejšo in učinkovitejšo izvedenko pogonskega sklopa ETECH full hybrid, poleg nje pa še izvedenko blagega hibrida z bencinskim motorjem. Torej različne tehnologije elektrifikacije za ponudbo, ki pokriva vse potrebe posameznih kupcev in velikih voznih parkov.

Pod pokrovom motorja se skriva najnovejša tehnologija.

Na voljo je v sedmih barvah karoserije. Različica Esprit Alpine ima tudi ekskluzivno barvo Satin Shale Grey, ki pomaga poudariti njen atletski videz.

Odvisno od opreme in izbranih dodatkov notranjost povsem novega Australa vključuje pravi les, usnje, alkantaro, oblazinjen tekstil in druge oblikovane materiale, ki so mehki na dotik in so združeni z lakiranimi poudarki v Deep Glossy Black in Satin Chrome. Vrhunski materiali, ki v notranjost avtomobila vnašajo občutek topline in prestiža. Celoten paket je izboljšan z dodatkom prilagodljivega sistema osvetlitve, imenovanega LIVING LIGHTS.

Glavna žarometa sta plod slovenskega dela, izdelana v Helli Saturnus.

Vsi, ki vas je novi Renault AUSTRAL prepričal ali pa ga želite le preizkusiti, se oglasite v prodajnem salonu AvtoKoletnik (Maribor in Radlje ob Dravi). Vozilo boste lahko zapeljali na testno vožnjo in sami preizkusili vseh 27 sistemov, ki pomagajo vozniku pri vožnji in predvsem pri varnosti med vožnjo.

AvtoKoletnik d.o.o. MARIBOR
Kraljeviča Marka ulica 15b, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 23 40 552
E-mail: info@avtokoletnik.com
Delovni čas  prodaja in servis vozil:  Ponedeljek–petek: 7.00–17.00; Sobota: 8.00–12.00

AvtoKoletnik d.o.o. – PE PSC Radlje
Pohorska cesta 17b, 2360 Radlje ob Dravi
Telefon: +386 (0)2 888 00 44 Prodaja
+ 386 (0)2 888 00 55 Servis
Email: info@avtokoletnik.com

Delovni čas  prodaja in servis vozil:  Ponedeljek–petek: 7.00–17.00; Sobota: 8.00–12.00



Obiščite pa tudi  Facebook stran podjetja AvtoKoletnik d.o.o., kjer boste našli vse ostale aktualne informacije.

Dogodki

Atraktivni Renault AUSTRAL je prispel na domači trg in bo v prodajnih salonih nadomestil Kadjarja. Je zelo prijeten za vožnjo, pelje se umirjeno in uglajeno.