Aqualatio napoveduje otvoritev zunanje kopalne sezone v drugi polovici junija

Uradna poletna sezona že trka na vrata ... Čakamo le še vroče poletne dni in verjamemo, da bo sonce posijalo prav kmalu. Naj gre za družinsko čofotanje, hitro osvežitev, športni trening ali nekaj zamahov za sprostitev po službi - bazeni so v vročih poletnih dneh neprecenljiv vir sprostitve in zabave. Priprave na poletni živžav so v polnem teku.

Aqualatio vedno znova poskrbi, da vam je v njihovi družbi lepo in prijetno. Priprave na zunanjo poletno kopalno sezono so v polnem teku in zagotovo bo skok v počitnice res osvežilen, saj Aqualatio napoveduje otvoritev zunanje kopalne sezone v drugi polovici junija.

Za vse vegane in ljubitelje svežih ter hranljivih jedi je Aqualatio v sodelovanju z Mestnim bistrojem Beet Box poskrbel za bombastično malico. Že nekaj časa si lahko pri njih privoščite veganski sendvičsadni lonček ali polnovredno skodelo.

Poleg ambulante za splošne in športne poškodbe ter ortopedske ambulante, so na bazenu na voljo tudi akupunkturna in protibolečinska ambulanta.

Tukaj pa je še ena super novička za vas. Po novem lahko na Bazenskem kompleksu Aqualatio kupite kvalitetno brisačo iz mikrovlaken, ki je namenjena vsem, ki se želite učinkovito osušiti.

Prepričani ste lahko, da vam na Bazenskem kompleksu Aqualatio zagotovo ne bo dolgčas. Zato vsi na bazen – plavat in se zabavat!

Za še več informacij v zvezi z dogajanjem na bazenu se lahko prijavite na naš Aqualatio novičnik ali pa spremljate njihovo spletno stran ter socialna omrežja.

Dogodki