Search
Close this search box.

Anej zaigral skupaj z očetom Andrejem Gorenjakom, video ima že več kot 32.000 ogledov (VIDEO)

Anej Gorenjak, ki z odličnimi nastopi dosega izjemne rezultate tako na domačih tekmovanjih kot v tujini, je včeraj zaigral skupaj z očetom, članom zasedbe S.O.S. kvintet.

Kot je dejal Anejev oče Andrej Gorenjak, se to, da sta zaigrala skupaj, ni zgodilo prvič, saj to počneta kar pogosto. Tokrat pa sta se posnela in “glasbeni duet” tudi javno objavila na Andrejevem Facebook profilu. Njun video posnetek si je v zgolj enem dnevu ogledalo več kot 32.000 ljudi.

“Evo pa je novo leto in novi izzivi … mali se je odločil, da posnameva nekaj novega in malo objaviva … Človek bi rekel, da ga ni lepšega kot pa s sinom nekaj lepega zaigrati, dokler še gre (nasmešek). Uživajte v poslušanju, če pa kdo všečka in deli pa tudi ne bova jezna,” je Andrej zapisal ob objavljenem video posnetku na njegovem Facebook profilu.

Pesem A Thousand Years (Christina Perri) v izvedbi Aneja in Andreja Gorenjaka

Evo pa je novo leto in novi izzivi…Mali se je odločil,da posnamema nekaj novega in malo objavima…Človek bi rekel,da ga ni lepšega kot pa s sinom nekaj lepega zaigrat,dokler še gre:-))))Uživajte v poslušanju,če pa kdo všečka in deli pa tudi ne bova jezna, hehe

Objavil/a Andrej Gorenjak dne Nedelja, 05. januar 2020

Kot je še povedal Andrej, je bila to hkrati tudi dobra vaja za tekmovanja, ki čakajo Aneja v naslednjih mesecih. Na katera se že pridno pripravlja.

Dogodki