Search
Close this search box.

Andrej Šifrer s svojo razstavo prihaja v Dravograd

V Dravogradu bo za prijeten večer poskrbel Andrej Šifrer, kjer pripravljajo tudi njegovo razstavo.

Andrej Šifrer, priznani slovenski glasbenik, prihaja v Dravograd, kjer bo na ogled razstava o njegovem bogatem glasbenem ustvarjanju. Razstava Gorenjskega muzeja z naslovom »NIC proti VEČnosti« bo predstavljena v cerkvi sv. Vida, odprtje pa bo v sredo, 22. maja 2024 ob 19.00 uri.

Vabljeni na otvoritev, kjer vas bo po razstavi osebno popeljal Andrej Šifrer. Razstava prikazuje izbrane vrhunce njegove bogate glasbene kariere, s posebnim poudarkom na snemanju različnih albumov in sodelovanjih s tujimi glasbeniki. Obiskovalci bodo lahko občudovali spomine, osebne fotografije, predmete iz njegove kariere in zbirke zlatih plošč.

Razstavo sta pripravili dr. Ana Vrtovec Beno in Tjaša Šoštarič v sodelovanju z Andrejem Šifrerjem in Mirjam Povh. Šifrer bo obiskovalce popeljal skozi razstavo s svojimi zgodbami, mislimi in spomini, kar bo dogodek še dodatno obogatilo.

Razstava bo odprta v delovnem času Infopisarne Dravograd. Pridružite se na tej edinstveni priložnosti za vpogled v izjemno glasbeno ustvarjanje Andreja Šifrerja.

Vir: Dravit Dravograd

V Dravogradu bo za prijeten večer poskrbel Andrej Šifrer, kjer pripravljajo tudi njegovo razstavo.