Search
Close this search box.

Ste jih že poskusili? Odlične ameriške borovnice pridelane na Koroškem vam dostavijo tudi na dom

Navdihujoča zgodba, ki se je začela s skromno željo, da bi Slovenjgradčan Primož Ermenc na majhnem vrtičku svojim otrokom zagotovil sladek prigrizek, je prerastla v velik nasad ameriških borovnic.

Po zaslugi Primoža Ermenca, ki prihaja iz Slovenj Gradca lahko uživamo v sladkobnem in osvežilnem okusu zdravju koristnih ameriških borovnic lokalne pridelave, ki uspevajo kar sredi Pohorja. Natančneje, v nasadu na njuni domačiji v vasici Sveti Primož.

Borovnice lahko naročite preko Facebook strani – Koroške borovnice

Ameriške borovnice so nasajene na kar 700 metrih nadmorske višine in uspevajo na čistem ter svežem gorskem zraku. Nahajajo se na južni legi, kar se najočitneje pozna predvsem v njihovi še večji sladkosti. Poleg naravnost zasvojujočega okusa pa ameriške borovnice po rezultatih številnih raziskav predstavljajo tudi najbolj zdravo jagodičevje, saj dokazano sodelujejo pri uravnavanju prebave, pomagajo pri slabokrvnosti, imajo protivnetni učinek in izboljšujejo vid, pripisujemo pa jim celo zaviranje zaviranje srčno žilnih in degenerativnih možganskih obolenj.

Njihove borovnice pa posebne tudi zato, ker so skrbno nabrane, saj se trudijo, da so nabrane samo kvalitetne in nepoškodovane borovnice. Stranka tako prejme kakovostne in sveže borovnice.

Pri obdelavi ni uporabljenih nobenih škropiv ali mehanizacije, saj vso delo poteka izključno ročno. Po prejemu naročila za vsako stranko naberejo sveže ameriške borovnice, ponujajo pa celo dostavo na vaš domači naslov.

Če želite tudi sami razvajati svoje brbončice s sladkostjo ameriških borovnic in obenem narediti nekaj koristnega za svoje zdravje ali pa morda iz njih pripraviti osvežujoč sok ali speči pregrešno dobro pito, lahko naročilo po ugodni ceni oddate preko družabnega omrežja Facebook.

https://www.facebook.com/koroskeborovnice

Še kot zanimivost: Stranke si njihove borovnice vzamejo s seboj tudi na dopust v Dalmacijo in Črno Goro…

Lahko pa povemo, da smo borovnice poskusili tudi sami in so zares božanske.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Stanko
Stanko
1 leto nazaj

Te koroško -ameriške borovnice so videti slastne. Mmmm…
Me pa zanima cena na količino in ali je to po povzetju ali kako ?
Pa lep pozdrav !

A.U
A.U
Admin
Reply to  Stanko
1 leto nazaj

Spoštovani,

so zelo slastne, preverjeno! Mislim, da so še v akciji za 8€/kg. Najbolje, da jim pišete: https://www.facebook.com/koroskeborovnice

Navdihujoča zgodba, ki se je začela s skromno željo, da bi Slovenjgradčan Primož Ermenc na majhnem vrtičku svojim otrokom zagotovil sladek prigrizek, je prerastla v velik nasad ameriških borovnic.