Search
Close this search box.

Ambulanta družinske medicine in zobna ordinacija v Mislinji na novi lokaciji

Ambulanta družinske medicine in zobna ordinacija se v Mislinji nahajata na novi lokaciji.

Zdravstveni dom Slovenj Gradec obvešča, da sta se ambulanta družinske medicine in zobna ordinacija preselili na novo lokacijo, in sicer Šolska cesta 55, PC Lopan.

V ambulanti družinske medicine za zdravje pacientov sestavljajo Vida Črešnar, dr.med., spec.druž.med., Nina Krajnc, zdr.teh. in Sara Gabrovec, dipl.m.s..

Dr. med. Vida Črešnar je študij medicine zaključila leta 2015 na Medicinski fakulteti v Mariboru. Junija 2021 je s pohvalo opravila specialistični izpit. Julija 2021 je pričela z delom na zdravstveni postaji Mislinja.

Njihova telefonska številka, kamor lahko pokličete je 02 88 57 144, e-pošta pa: ambulanta.mislinja@zd-sg.si.

Pacienti se lahko naročijo telefonsko, osebno ali po e-pošti vsak delovni dan osebno v ordinaciji ali po e-pošti ambulanta.mislinja@zd-sg.si .

V zobni ambulanti za odrasle Mislinja sodelujeta Polonca Mlekuš, zobozdravstvena asistentka, ter Željko Lapić dr.dent.med.

Željko Lapić dr.dent.med. je diplomiral leta 1984 na Stomatološki fakulteti v Zagrebu. V ZD Sl.Gradec, ZA Mislinja je zaposlen od 1. oktobra 1987. Od leta 2007 je vodja zobozdravstva. Leta 2017 je bil imenovan za nadomestnega mentorja za izvajanje pripravništva na področju zobozdravstva.

Naročanje je možno osebno ali telefonsko na številko 02/ 88 57 140 ali po e-pošti zobna.mislinja@zd-sg.si.

Vir: ZD Mislinja

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Ambulanta družinske medicine in zobna ordinacija se v Mislinji nahajata na novi lokaciji.