Search
Close this search box.

Ali ste vedeli, da lahko na Koroškem pico naročite kar preko spleta? (oglasno sporočilo)

Na Koroškem je po novem možno pico naročiti kar z računalnikom ali s pametnim telefonom preko spleta.

Picerija in pivnica Kuf’r je nastala iz imena Kuf’r pub, ki je bil odprt v Hotelu Slovenj Gradec od leta 2003 do 2007. Vsi se ga spominjamo po nepozabnih zabavah in prijetnem vzdušju. Nostalgija pa je ostala tudi v podjetju Vabo in od tukaj odločitev po ponovnem odprtju, tokrat s še boljšo ponudbo v domačem ambientu.

Pivnica in picerija Kuf’r, ki se nahaja v centru Slovenj Gradca, je pa je letošnjo pomlad lansirala še eno novost, ki smo jo Korošci že kot prvi »vzeli« za svojo. V podjetju VABO d.o.o. se zavedajo pomena digitalizacije in optimizacije, zato so razvili posebno stran, kjer lahko oddate svoje naročilo za dostavo hrane.

Na spletni strani www.picerijakufr.si enostavno sledite korakom. Najprej določite lokacijo dostave, nato označite jedi, z možnimi dodatki, označite čas dostave ter zaključite nakup.

Naročite lahko prav vse – od družinske pice, do burgerjev, solatk, steak-ov, perutničk, slastnih rebrc…Tudi na posladek niso pozabili, naročite lahko vse vrste sladoleda iz ponudbe, palačink takih in drugačnih, pa še žejni ne boste!  Kuf’r odlikuje celostna ponudba, ki jo dostavijo kar do vaših vrat doma ali pa službe. Bi želeli kaj več?

Delovni čas dostave je od 10:00 do 22:00, pri naročilu se upošteva pol urni zamik od vašega naročila.

Dostavljajo v radiosu 15 km od centra Slovenj Gradca. Dostava se zaračuna: do 7 km 1,50 €, od 7 km – 15 km 3,00€.

V kolikor še vseeno prisegate na klasičen način naročanja, pa lahko to storite preko telefona, na tel. št.: (02) 883 98 80, vsak dan med 10.00 in 22. uro.

V Kuf’r-u ostajajo zvesti lokalnim pridelovalcem. Njihove sestavine pridelujejo lokalna podjetja: Mesarija  Lečnik, Koroške pekarne in kmetijo Arbiter. Kakovostne sestavine so za njih velikega pomena, saj le tako zadovoljijo želje gostov in seveda ostajajo zvesti svoji Koroški!

Kuf’r sestavljata dva večja, ločena prostora in velika terasa in sladoledni vrt, ki ima pogled na center mesta Slovenj Gradec.

 

Če vam žena ob nedeljah noče kuhati…..spakirajte kufre  v Kuf’r 🙂

Se želite tudi vi okrepčati s pico, ki jo vam dostavijo kar do vrat? Na Facebook strani Koroških Novic najdete nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za brezplačno družinsko pico. V sodelovanju s picerijo in pivnico Kuf’r bomo v soboto, 8. 6. 2019, žrebali nekoga, ki bo lahko v naslednjih dneh kar iz domačega kavča naročil slastno družinsko pico.

Na Koroškem je po novem možno pico naročiti kar z računalnikom ali s pametnim telefonom preko spleta.