Search
Close this search box.

Ali iščete sanjsko službo? Za osem ur spanja obljubljajo tisoč evrov

V podjetju Studio Moderna ponujajo »sanjsko službo«. Objavili so namreč razpis za prosto delovno mesto “spalec”, pri čemer boste za »en dan dela«, za 8 ur spanja, zaslužili 1000 evrov.

Čas za prijavo imate še vse do 7. marca, pogoj pa je polnoletnost in izpolnjena prijavnica, ki jo najdete TUKAJ. Izbrani kandidat pa bo na svetovni dan spanja,15. 3. 2019, za plačilo 1.000 evrov neto prespal 8 delovnih ur. Z njim pa bodo za opravljeno storitev sklenili pogodbo o poslovnem sodelovanju ali podjemno pogodbo.

Kot navajajo v razpisu izbranega kandidata čaka nepozabna izkušnja. »Spalec« bo odkrival kakovosti dobrega ležišča, vzglavnika in odeje. »Delo bo potekalo v dinamičnem okolju, polnem spalnih izzivov in motilcev spanja, ob podpori sodelavcev in strokovnjakov s področja spanja. Izbrani kandidat bo pred spanjem deležen poglobljenega treninga in navodil za vzpostavitev pripravljenosti za tako nenavadno nalogo.«

Na spanec se boste morali ustrezno pripraviti, sem spada umirjanje pred spanjem; izogibanje alkoholu, kofeinu in oblini težki hrani; umirjanje možganskega delovanja ob meditaciji in glasbi ipd.

Od izbranega kandidata pričakujejo popolno predanost delu, po koncu opravljenega dela pa boste morali oddati tudi podrobno poročilo o Dormeo spalni izkušnji, podati predloge za dodatne izboljšave, prav tako pa boste morali zavestno spremljati morebitne razloge za nemiren spanec.

Prednost pa bodo imeli kandidati, ki so sposobni ohraniti enakomeren vzorec spanja, so sposobni spati ne glede na časovno obdobje dneva, radi rečejo, da »spijo kot top«.

Več o Dormeo »sanjski službi« si lahko pogledate v videu:

Dogodki