Adi Smolar ne podpira trenutnih ukrepov. Zaradi pogoja PCT odpovedal koncerte, cepil se ne bo

Adi Smolar je vse nastope in prireditve kjer je obvezno PCT preverjanje odpovedal, je pred dnevi sporočil njegov manager.
425506_166694090115463_602974226_n

Kot je navedeno na Facebook strani Plan Fest, se je koroški kantavtor za odpoved koncertov odločil, “ker ne podpira politike delitve in se ne strinja z ukrepi. Sam se ne bo cepil in tudi glede na to, da je zdrav, se tudi testirati ne želi,” je Smolarjev menedžer sporočil organizatorjem Plan Festa.

Ob tem je dodal, da se zahvaljujejo za razumevanje ter dodal, da naj bi se Adijevi poslušalci lahko udeležil brezplačnega koncerta, ki naj bi potekal včeraj v restavraciji Kolodvor v Žalcu, kjer izpolnjevanje pogoja PCT, po navedbah na Facebook strani Plan Fest, naj ne bi bilo potrebno. Kot je razvidno s Facebook strani restavracije, pa so tudi pri njih koncert odpovedali.

Preberite tudi: NIJZ v teh dneh z novo aplikacijo za preverjanje PCT pogojev

Organizatorji javnih prireditev, shodov, športnih in kulturnih prireditev morajo namreč ob vstopu na prireditev oziroma shod preveriti, ali udeleženci dogodka izpolnjujejo pogoj PCT. Če oseba pogoja ne izpolnjuje, osebi vstop ni dovoljen.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.