Search
Close this search box.

A1 Slovenija prinaša hitri internet in HD-televizijo tudi na Koroško

Kot prvi operater v Evropi A1 Slovenija predstavlja najsodobnejšo mobilno-fiksno tehnologijo, ki hitri internet in digitalno televizijo prinaša tudi v kraje, kjer to doslej ni bilo mogoče ali je bila kakovost storitev slaba, so sporočili iz omenjenega podjetja, Tako bo storitev A1 Lite odslej na voljo tudi uporabnikom v Radljah ob Dravi, Vuzenici in na Ravnah na Koroškem.

Novost, poimenovana A1 Lite, bo uporabnikom na voljo v dveh naročniških paketih A1 Kombo lite, ki vključujeta širokopasovni internet s hitrostjo do 40 Mbps ter digitalno televizijo z več kot 180 programi z vključeno funkcijo časovnega zamika in programi v ločljivosti HD.

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v sedmih državah, več kot 4 milijardami EUR prihodkov in več kot 18.000 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, tretjega največjega ponudnika brezžičnih storitev na svetu.

»V Sloveniji je več kot 100.000 gospodinjstev, na katere so ostali fiksni operaterji pozabili. Tem uporabnikom je na voljo le zastarela infrastruktura, ki ne omogoča storitev, primernih času, v katerem živimo. V A1 smo v preteklih dveh letih na določenih območjih preko svojega mobilnega omrežja že omogočili dostop do hitrega interneta, sedaj pa kot prvi v Evropi predstavljamo novo tehnologijo A1 Lite, ki poleg hitrega interneta omogoča tudi dostop do televizije v ločljivosti HD in z možnostjo ogleda nazaj,« je o uvedbi storitve A1 Lite povedal Jure Bohinc, direktor za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija.

Storitev A1 Lite bo odslej na voljo tudi v občinah v naslednjih regijah:

  • Pomurska: Gornja Radgona in Sveti Jurij ob Ščavnici;
  • Podravska: Slovenska Bistrica, Duplek, Sveta Ana, Makole, Majšperk, Oplotnica, Lenart in Cerkvenjak;
  • Savinjska: Bistrica ob Sotli, Kozje, Podčetrtek, Zreče, Laško in Slovenske Konjice;
  • Koroška: Vuzenica, Radlje ob Dravi in Ravne na Koroškem.

Uporabnikom sta na voljo paketa A1 Kombo lite S za 36,99 EUR na mesec in A1 Kombo lite L za 49,99 EUR na mesec z vezavo. Prvim 500 uporabnikom, ki se bodo odločili za paket A1 Kombo lite L in ga na enem računu združili z mobilnim paketom A1 Go! S, Go! M ali Go! L, pa bo A1 ponudil še nakup tablice Samsung Galaxy Tab A za samo 1 EUR.

Več informacij o storitvi A1 Lite: TUKAJ. 

Dogodki