Search
Close this search box.

29-letna Slovenjgradčanka v Portorožu brcnila in ugriznila redarja ter zmerjala policiste

Po poročanju Siol.net. je v petek zvečer 29-letna Slovenjgradčanka brcnila in ugriznila redarja, prav tako je zmerjala policiste. Po objavi članka se je na njihovo uredništvo obrnila tudi 29-letnica, ki je povedala svojo stran incidenta.

Kot so zapisali na portalu Siol.net. sta v petek zvečer redarja na plaži opazila žensko, ki je sprehajala psa brez povodca. Žensko sta opozorila, ta pa je enega od njiju brcnila in ugriznila. Redarja sta na pomoč poklicala policiste, a se ženska ni želela umiriti. Ob prihodu policistom ni želela povedati svojih podatkov, so še zapisali na portalu Siol.net. Policisti so žensko, pridržali in ugotovili, da gre za 29-letnico iz Slovenj Gradca.

Med postopkom so ji zasegli tudi gram posušenih rastlinskih delcev, ki so jih poslali na testiranje, saj sumijo, da gre za konopljo. “Žensko bodo kazensko ovadili za kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja za oškodovana redarja ter za kaznivo dejanje grožnje. Odredili so strokovni pregled na alkohol, mamila in zdravila. Poleg tega so ji policisti izdali plačilni nalog za več kršitev.” so zapisali.

29-letna Slovenjgradčanka povedala svojo plat zgodbe:

Na uredništvo Siol.net se je kasneje obrnila 29-letna Slovenjgradčanka, ki je predstavila svojo plat zgodbe. Pojasnila je, da so jo redarji ustavili, ker ni imela psa na povodcu, tega naj bi izgubila. “Pes je šel z mano ob nogi, nakar me ustavita redarja in želita osebni dokument, ki ga nisem imela pri sebi.” jim je povedala 29-letnica in še dodala, da je redarjema pojasnila, kaj se je zgodilo s povodcem, ter da imata s psom le približno 100 metrov do hostla. Dodala je, da se je nato obrnila in želela nadaljevati pot naprej. “Takrat me je redar od zadaj prijel za pulover in vrgel po tleh ter z roko oziroma stranskim delom roke začel dušiti,” je dogodke za Siol.net opisala Korošica. Razložila je, da je v samoobrambi radarja udarila nazaj, saj naj bi jo ta še naprej dušil. 

Kasneje so posredovali tudi policisti, ki po besedah Slovenjgradčanke nje niso vprašali, kaj se je zgodilo. “Vklenili so me kot neko žival in me zvlekli na policijsko postajo, kjer so me tri ure izpraševali. Niti klica mi niso pustili, da opravim, ki mi pripada po zakonu.” je še pojasnila. Dodala je, da so po približno dveh urah v zasliševalno sobo stopili štirje policisti in ena policistka z rokavicami, ta naj bi 29-letnici opravila analni pregled. “Ker poznam svoje pravice, sem jim zatrjevala, da mi tega ne morejo narediti, a so me še enkrat vrgli po tleh in me na silo poskušali sleči.” jim je še pojasnila.

Korošica se je vklenjena v lisice, spustila v verbalni konflikt s policistko in jo ugriznila v prst, saj ni dovolila, da bi ji, kot navaja za Siol.net, opravili analni pregled. 29-letna lastnica psa je še dodala, da poškodba ni bila krvava, a se je policistki pri tem strgala rokavica. “Korošica še razlaga, da še danes čuti zdravstvene težave zaradi petkovega dogodka. Poleg vidnih poškodb, kot pravi, je utrpela tudi psihične težave.” so za konec zapisali na Siol.net.

VIR: Siol.net

3 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Dani
Dani
3 let nazaj

Sej druga si ne zasluži,ker to je gamat od gamati.Kultura jo je obhodila…

Nisan
Nisan
Reply to  Dani
3 let nazaj

Ka je z vami ljudje ? To ni prvič odkar slovenjgraski policaji krsijo pravice in se fizicno spravljajo poznam par primerov. In bi blo njih treba ovadit. Ne mors ti aretirat zenske ko se brani niti ne uprasas kaj je blo. Sam zato ko ne zgleda po njihovih merilih verjetn. Prizadeto in bolano vglavnem. Sram jih je lahk res. Kaj ji bojo 4 policaji delala pregled sj ni na letaliscu bandaaaa groza

klošar
klošar
3 let nazaj

Policaji ne smejo nositi orožja me civilnimi ljudmi.

Dogodki