23. Škisova tržnica je odpovedana

SJZ-edit

Medtem ko se je narava pričela počasi prebujati, se je vsakodnevno življenje po svetu skoraj ustavilo. Hitro širjenje virusa COVID-19 je večini prekrižalo načrte, umirilo vsakdanji ritem in nas zaklenilo v zavetje doma. Zato je trenutno pomembno, da zajezimo virus, stopimo skupaj in z mislimi na svoje zdravje in zdravje drugih ter ostanemo doma.

Ker se virus še vedno širi po Evropi in nihče ni prepričan, kdaj se bodo razmere dovolj umirile, so na Zvezi ŠKIS sprejeli težko odločitev, da letošnjo 23. Škisovo tržnico odpovedo. “Verjamemo, da smo se vsi veselili 14. maja, kjer bi se ponovno združili in skupaj zaplesali v ritmu dobre glasbe, vendar je zdravje vseh nas  trenutno najpomembnejše,” so zapisali.

Hkrati odpovedujejo tudi Škisolov in se zahvaljujejo vsem mladim bendom, ki so se pogumno prijavili na tekmovanje. V teh težkih časih so v mislih tudi s svojimi partnerji, glasbenimi izvajalci in ponudniki tehničnih storitev, ki jih bo izpad dela močno prizadel. Ob enem pa se nim zahvaljujejo za vso podporo in sodelovanje.

Obljublajo, da bo vrhunska 18 članska ekipa Škisove tržnice, ki se že od decembra lansko leto trudi, da bi vam zagotovila nepozaben dogodek, maja naslednje leto pričarala edinstveno Škisovo tržnico.

“Zato upamo, da se naslednje leto spet vsi združimo na Škisovi tržnici 2021 in ustvarimo nove, nepozabne spomine. Do takrat pa ostanite zdravi in ostanite doma. Skupaj nam bo uspelo!” so še sporočili.

Besedilo: Škisova tržnica

Preberi še:  Programski svet RTVS bo predvidoma razpravljal o možnosti za višji rtv-prispevek

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun