Search
Close this search box.

Preživite današnji večer v dobri družbi. Na Ivarčko jezero prihaja Ranko Babić

Danes prihaja na Ivarčko jezero Špas Teater z Rankom Babićem. Razveselil vas bo z avtobiografsko komedijo Kriza srednjih let.

Prenovljeno Ivarčko jezero ponovno vabi. Tokrat boste na svoj račun prišli vsi, ki se radi nasmejete do solz. Po prvem zelo uspešnem Špasnem dogodku so na Ivarčko jezero ponovno povabili Ranka Babića, ki bo tudi tokrat poskrbel za nepozaben večer.

VIDEO: Vabljeni na prenovljeno Ivarčko jezero

Komedija ima za sabo že več kot 120 ponovitev v le 5 mesecih, z njo pa se vrača ljubljenec občinstva Ranko Babić. Tudi on je počasi prišel v leta, v katerih moški postanejo nekoliko posebni. Komedija je nadaljevanje Rankove uspešnice Moška copata. Zdaj pa se pripravite na novo dozo uro in pol trajajočega smeha do solz.

Vstopnice najdete TUKAJ, v Trafiki 3DVA na Prevaljah, na vseh Petrolih oz. Eventimovih prodajnih mestih ali na dogodku samem. Za otroke do 10. leta starosti je vstop prost. Organizatorji pa vas tudi vabijo, da s seboj prinesete kakšno piknik deko, na kateri boste lahko sedeli. Zagotovljeno bo tudi omejeno število sedišč. Za vstop pa morate še vedno izpolnjevati enega od pogojev PCT.

Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, se lahko v teh dneh nasmejete ob še eni avtobiografski komediji Ranka Babića, z naslovom Kriza srednjih let. Kriza srednjih let je hujša od pubertete. Ker stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno.

V predstavi bo Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se spopada s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!

V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza.?! Naraven in super zabaven! Princ odrov in kralj domače dnevne sobe – Ranko Babić bo z vami na Ivarčkem jezeru v četrtek, 12. avgusta, ob 20.00 uri.

Za vstop na prizorišče je potreben PCT pogoj. Uradni list št. 120, z dne 22. 7. 2021 odlok 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujejo digitalna potrdila PCT, odlok velja od 23. 7. 2021 do preklica. Obiskovalce prosijo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. Če na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas morajo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemajo odgovornosti. Kupnine ne vračajo. Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

V nedeljo 29. avgusta ob 20.00 pa sledi še ena komedija, Erotika po Emeršiču, več o dogodku najdete TUKAJ.

Danes prihaja na Ivarčko jezero Špas Teater z Rankom Babićem. Razveselil vas bo z avtobiografsko komedijo Kriza srednjih let.