Search
Close this search box.

Ne zamudite današnje ponovitve Poroke čistilke Marije v Kotljah

Predstava v izvedbi gledališke skupine KD Kotlje bo doživela že tretjo uprizoritev v večnamenski dvorani Kotlje.

V večnamenski dvorani Kotlje je v petek, 15. marca 2024, premiero doživela otožna komedija Toneta Partljiča: Poroka čistilke Marije, ki so jo uprizorili člani Gledališke skupine Kulturnega društva Kotlje.

Ker je bila dvorana takrat premajhna za vse, ki so si želeli predstavo ogledati, so se odločili, da predstavo ponovijo, a je bila tudi 24. marca 2024 večnamenska dvorana Kotlje premajhna za vse obiskovalce.

Tako na premieri kot ponovitvi je bila dvorana polna do zadnjega kotička. Množica obiskovalcev je dvakrat zapored napolnila dvorano, saj niti en sedež ni ostal prazen.

Zato se obeta še druga ponovitev, napovedana za danes, 7. aprila 2024, ob 16. uri, prav tako v večnamenski dvorani v Kotljah.

Gledališka skupina Kulturnega društva Kotlje je že dvakrat navdušila občinstvo v Kotljah s svojo uprizoritvijo Partljičeve otožne komedije in tudi v tretje ne bo nič drugače.

Vabljeni, da si zagotovite svoje mesto in doživite krasno predstavo v družbi izvrstnih gledališčnikov danes, v nedeljo, 7. aprila 2024, ob 16. uri, v večnamenski dvorani v Kotljah. Vstopnice niso na voljo, veseli pa bodo vaših prostovoljnih prispevkov.

Vir: ZKŠTM

Predstava v izvedbi gledališke skupine KD Kotlje bo doživela že tretjo uprizoritev v večnamenski dvorani Kotlje.