Search
Close this search box.

Na Ravnah se obeta druženje ob dobri kavi, limonadi in odlični glasbi. Nastopila bo Mojca Kamnik

V Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem se bo spet dogajalo. Gledališče dela vabi, da naslednji dve sredi preživite v njihovi družbi.

Čakamo … in da ne pozabimo na druženje in soljudi. Družili se bomo kar dve sredi, in sicer 4. in 11. avgusta,” sporočajo organizatorji dogodka Čakam na predstavo, ki se ga lahko udeležite v KC Ravne na Koroškem med 10. in 13. uro.

Koncert Mojce Kamnik

Za dobro vzdušje bo dodatno poskrbela Mojca Kamnik, po izobrazbi profesorica glasbene pedagogike je samozaposlena v kulturi kot interpretatorka kulturne dediščine, pevka in inštrumentalistka. Zanimajo jo področja intermedijskih in zvočnih umetnosti. Ukvarja se z metodo sproščanja z glasbo za starostnike z demenco ter ustvarja avtorsko glasbo, deluje v zasedbah Teemstaah, Hedera Vento, sodeluje z Milanom Kamnikom, poleg tega projektno prepeva pri projektih Carmine Slovenice.

Področja njenega ustvarjanja so precej široka, vendar vedno povezana z zvokom ali glasbo. 

Priporočamo, da ne ostanete doma, ampak se pridružite v Kulturnem centru Ravne na kavi in v dobri družbi,” še dodajajo organizatorji dogodka.

Dogodki

V Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem se bo spet dogajalo. Gledališče dela vabi, da naslednji dve sredi preživite v njihovi družbi.