Search
Close this search box.

Na Ravenskih dnevih ‘FerFud’ s prav posebnim načinom plačila

FerFud 'foodtruck', ki ponuja kakovostno ulično prehrano, bo našel parkirni prostor tudi na Ravneskih dnevih.

FerFud – modri ulični tovornjaček, ki navdušuje z vrhunskimi okusi, nekoliko drugačnim načinom plačila ter dobrodelno noto, že vse poletje potuje po slovenskih ulicah. Tokrat bo na Ravnah na Koroškem, in sicer v četrtek, 27.8. ob 10. uri na prireditvi Ravenski dnevi – Avguštinov sejem.

 

To pa seveda ni edini postanek kulinaričnega tovornjačka. Njegovo pot lahko spremljate na: https://www.ferfud.si/#aupcoming, pa tudi na družbenih omrežjih.

 



Še ne poznate projekta?

Gre za kulinarično avanturo mladega chefa – Mitje Horvata in Janeza Karlina, ki na svoji veliki turneji po Sloveniji ponujata fine grižljaje, navdahnjene s slovensko kulinarično tradicijo, a postrežene na kul, urban in ‘street food’ način.

Izpopolnjene kombinacije okusov, ki nastajajo pod taktirko Luke Jezerška in s podporo Hoferjevih kakovostnih sestavin, pa niso edini razlog, zaradi katerega se velja ustaviti in okrepčati. Zanimiv je namreč tudi način plačila, saj za okusen obrok zadostuje že QR koda, ki jo lahko generirate brezplačno, na spletnem mestu www.ferfud.si, ali pa za fine grižljaje plačate po želji oz. kolikor mislite, da je postreženo vredno. S tem pa naredite tudi nekaj dobrega – vsi prihodki so namreč namenjeni v podporo projektu Botrstvo v Sloveniji.

Dogodki

FerFud 'foodtruck', ki ponuja kakovostno ulično prehrano, bo našel parkirni prostor tudi na Ravneskih dnevih.