Search
Close this search box.

Likovna razstava, na kateri se bodo predstavili ljubiteljski ustvarjalci

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti vsako drugo leto pripravi državno tematsko razstavo. Namen omenjene razstave je, da z deli predstavijo tudi ljubiteljski likovni ustvarjalci. Ker pa vsi likovni ustvarjalci ne pristopijo k sodelovanju na tematski razstavi, območna izpostava JSKD Radlje ob Dravi razpisuje likovno razstavo na temo prosto.

S tem želijo omogočiti vsem, ki radi ustvarjajo na likovnem področju, da svoja dela predstavijo širši javnosti. Razstavo bo spremljal strokovni spremljevalec za likovno dejavnost.

Vsak ustvarjalec, ki se želi predstaviti lahko sodeluje z največ dvema deloma, ki sta nastala v zadnjem letu ter nista bila razstavljena. Pri ustvarjanju lahko uporabi tehniko po izbiri (dovoljene so vse tehnike risarske, slikarske, kiparske, grafične, keramične tehnike, prav tako fotografija, novi mediji, performans …). Otvoritev razstave bo septembra letos.

K sodelovanju vabijo odrasle likovne ustvarjalce iz njihove območne izpostave, v katero spadajo občine Muta, Podvelka, Radlje ob Dravi, Vuzenica in Ribnica na Pohorju.

VIR: JSKD Radlje ob Dravi

Dogodki