Glasbena prireditev ob dnevu žena na Ravnah navdušila množico obiskovalcev (FOTO)

Kot vsa pretekla leta so Občina Ravne na Koroškem, ZKŠTM in ravensko Društvo upokojencev ter Koroški medgeneracijski center v ponedeljek, 7. marca, za vse dame v Kulturnem centru Ravne pripravili glasbeno prireditev ob dnevu žena.

Med nastopajočimi so bili ANDANTE TRIO v sestavi koroških pevk Marijane Mlinar, Vere Trafela, Arijane Rojko (Abba songs). To so korošice, ki obožujejo petje, glasbo, veselje, srečo, radost, zadovoljstvo, nastopanje, oder, ljubezen, prijateljstvo in še marsikaj … Želja, da skupaj obudijo glasbo skupine Abba ter njihova energija in čudoviti vokali je v polni dvorani Kulturnega centra zvenelo čudovito.

Poleg izjemnih vokalistk je večer številnim obiskovalkam in obiskovalcem popestril Milan Kamnik (koroški kantavtor in tekstopisec), ki vse življenje ostaja zvest domači narečni besedi, katera je še danes njegov zaščitni znak.

Dragim damam sta ob njihovem prazniku izrekla čestitke župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen ter predsednik Društva upokojencev Jože Prednik.

V avli kulturnega doma je obiskovalke čakalo sladko presenečenje, ki ga jim je podelil župan sam in rdeč nagelj, ki so ga prejele iz rok predsednika Društva upokojencev Jožeta Prednika.

Vir: Spletna stran Občine Ravne na Koroškem