Zmagovalca oddaje Znan obraz ima svoj glas, BQL, predstavila nov hit: Raketa

BQL, brata Rok in Anej Piletič, sta osvojila skupno zmago v najbolj gledanem šovu letošnje pomladi, ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS. Iz nedelje v nedeljo sta navduševala s preobrazbami v vse zvrsti. Uvrstila sta se med tri superfinaliste in veliki finale kronala prepričljivo zmago. Za BQL je bila zmagovalna preobrazba v Ansambel Bratov Avsenik in izvedba skladbe "Slovenija, od kod lepote tvoje". Ob zmagi BQL med poslušalce pošiljata nov singel in videospot: RAKETA.

Po velikih uspehih pesmi LUČKE, NA FRIŠNO, BUDALA, ULALA, brata Piletič nadaljujeta svoj pohod na zabave, fešte in druge odre v skladbi in spotu, ki predstavlja njiju točno taka, kot so jih  gledalci spoznali in vzljubili skozi vse nedelje zadnjih treh mesecev. Sproščena, šaljiva, navihana in skromna fanta, ki znata poskrbeti za dobro voljo, smeh, sprejeti šalo nase, hkrati pa glasbeno navdušiti v vseh žanrih. 

NORO! Po več kot petih letih sva končno razbila “prekletstvo” drugega mesta (smeh). Znan obraz ima svoj glas je bila za naju nepozabna avantura. Ekipa, ki ustvarja to oddajo, je neverjetna. Tako midva, kot vsi tekmovalci, smo imeli veliko čast, da smo lahko ustvarjali izjemne preobrazbe. Zmagati po vseh tednih truda, vaj, učenja pesmi, je nepopisno. Najbolj pa sem vesel, da sva zmago dočakala tudi z novo uspešnico, ki jo danes pošiljava med ljudi. RAKETA je pesem, ki sva jo “hranila”, da z njo najaviva poletje in zaključiva prekrasno obdobje, ki je za nama,” je zmago komentiral Rok Piletič.

“Z Rokom sva se vsako nedeljo na odru počutila kot doma. Sproščeno, veselo, motivirano. Komaj čakava, da lahko poleti najodmevnejše preobrazbe zapojeva tudi na koncertih, ki prihajajo. Za konec šova sva hranila tudi novo pesem, RAKETA, ki najavlja turnejo zabav, fešt in drugih dogodkov, ki naju čakajo. Z najinim bandom BUDALE, ki sva ga poimenovala po najini uspešnici, smo že minuli vikend začeli poletno turnejo. V prihodnjih tednih nas čakajo TRŽIČ, ŠENTRUPERT, PESNICA PRI MARIBORU, SPODNJA IDRIJA, ZAGORJE, RUSKA DAČA V ZGORNJIH GAMELJNAH, SLOVENSKE KONJICE, LJUTOMER, POLANE PRI PREVALJAH. Poletje bo noro!” je dopolnil Anej.

Ob izidu pesmi se oba šaljivo strinjata: “Edine RAKETE, ki bi v današnjem času smele biti prisotne, so tiste na dveh nogah!”

Roka in Aneja čaka tudi poseben butični dogodek, koncert v Zgornjih Gameljnah v RUSKI DAČI: KO BQL OBRAZ DOBI NOV GLAS. Intimen butični koncert, kjer bosta BQL izvedla najbolj odmevne pesmi in imitacije letošnje sezone. V četrtek, 16. junija v Ruski Dači v Zgornjih Gameljnah, bosta gosta dogodka tudi Adrijana Kamnik in Mario Pešić, ostala dva izjemna superfinalista šova Znan obraz ima svoj glas.

BQL & BUDALE – RAKETA

Glasba: Raay / Besedilo: Maja Kvertkov / Arr. & Produkcija: Raay Music

Video: Neo Visuals

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije