VIDEO in FOTO: Kot petletnega otroka so jo strašile velike oranžne oči

FOTO: Youtube

Koroška raperka NuShY je predstavila svoj novi videospot za skladbo 'Ring around the Rosie', v katerem predstavlja 'nadnaravno' in dokaj strašljivo plat svojega življenja.

FOTO: Youtube

Svoj drugi videospot za skladbo Ring around the Roise je Slovenjgradčanka NuShY, ena izmed redkih raperk iz Slovenije, predstavila v petek v Royal-u v Slovenj Gradcu, katerega ji je uspelo napolniti do zadnjega kotička.

Spot razkriva skrivnostno plat mojega življenja, ki jo redki poznajo – sposobnost videti duhove in stvari, ki so se mi dogajale od otroštva, zato sem jih v komadu in spotu hotela prikazati. Na nek način je celoten spot malo strašljiv,” je za Koroške Novice povedala NuShY.

Spot so snemali na Selah, v Slovenj Gradcu in na gradu Vodriž. Kot igralci so sodelovali Neža Ferlinc (majhna punčka), sestri od NuShY in njen bratranec, ki v videospotu kličejo duhove. Glavnega duha v spotu igra Katarina Kanduč. Videospot je snemal Lapa, za scenarij in režijo pa je poskrbel GZ, pričeske je urejeval Frizerski salon Maša, Diana Ferenčak pa make up. Končno montažo videospota pa je naredil David Čuješ. Pod odlično glasbeno podlago pa se je podpisal Sauce.

NuShY nam je še povedala, da je zelo vesela in hvaležna vsem, ki so ji omogočili in kakorkoli sodelovali pri projektu.

FOTO: Predstavitev videospota v RoyalPub-u. (FOTO: Patricija Lekše)

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/nushyspot” title=”Galerija slik”]

 

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.