V okviru abonmaja Jazz Ravne vas bo navdušil Borut Bučar

V četrtek, 9. novembra 2023, prihaja na Ravne na Koroškem jazz legenda Borut Bučar.

Abonma Jazz Ravne je to jesen že v polnem teku, naslednjega koncerta pa se bomo razveselili v četrtek, 9. novembra 2023, ob 20. uri, ko na Ravne na Koroškem prihaja jazz legenda Borut Bučar.

Klarinetist, ki pooseblja kontinuiteto plemenite tradicije slovenskega jazza, bo s svojo spremljevalno ekipo izkušenih glasbenikov v sestavi Primož Grašič – kitara; Blaž Jurjevčič – klavir; Aleš Avbelj – bas in Bruno Domiter – bobni, navdušil publiko v najlepši kleti na Ravnah, v KMKC Kompleksu.

Boruta Bučarja v njegovi karieri ni blagoslovila nobena institucija, temveč najstrožja razsodnica – glasbena praksa. Kot aranžer, vodja benda in klarinetist solist je podpisan na treh vinilnih albumih, osmih kasetah in osemnajstih CD albumih. Še na več izdajah je sodeloval kot solist. Njegove izvedbe poslušajo ljubitelji jazza po vsem svetu. V Greentown Jazz Bandu se je zvrstilo mnogo glasbenikov; menjav na posameznih instrumentih je bilo do zdaj 42, ves čas pa je navzoč le vodja Borut Bučar, ki predstavlja tudi gonilno silo sestava.

Ne zamudite še enega krasnega jazzovskega večera na Ravnah in si še pravočasno zagotovite svojo vstopnico TUKAJ.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments