Search
Close this search box.

Tudi S.O.S. kvintet bo danes priskočil na pomoč Borisu

Danes ob 18. uri se bo v dvorani ŠPIC D Dravograd zgodil Veliki dobrodelni koncert za Borisa.

“Veliki dobrodelni koncert za Borisa”, bo namenjen zbiranju sredstev za Borisa Krajnca, ki bije bitko za življenje. Pred njim je težka operacija v tujini, ki je seveda povezana z visokimi finančnimi stroški. Podrobnosti preberite v pismu, ki ga je Boris zapisal skupaj s svojo ženo Polono, ko se je odločil, da zaprosi javnost za pomoč.

Nastopili bodo:
➡ Eva Boto
➡ Dravograjski sekstet
➡ Ansambel Naveza
➡ S.O.S. kvintet
➡ Ansambel Škorpijoni
➡ Učenci OŠ Šentjanž
➡ Vera Trafella in Anej
➡ Ansambel Šepet
➡ Lucija Štrekelj in Iztok Kajzer
➡ GŠ Ravne na Koroškem
➡ Pihalni orkester Šentjanž

Na povabilo se je odzvalo veliko koroških glasbenikov in skupin, kot so Eva Boto, Dravograjski sekstet, Učenci OŠ Šentjanž, Vera Trafella in Anej in drugi…

Nastopil bo tudi  S.O.S. kvintet, katerega že samo ime pove, da z veseljem priskočijo na pomoč!

S.O.S. kvintet

Kot so nam zapisali, S.O.S.ovci radi priskočijo na pomoč tudi tam, kjer je potrebna dobra glasba, veselje in ples. Kvintet je nastal v želji po muziciranju, prijateljstvu in skupni glasbeni viziji. Zamisli, znanje in veselje so združili, saj želijo dobro glasbo posredovati ljudem, ki so željni razvajanja ušes in plesa. Poskrbijo, da še tako slabo razpoložene zasrbijo pete, dobra volja pa se naseli v njihovih srcih.

Zasedbo sestavlja šest odličnih, izobraženih glasbenikov, z dolgoletnimi izkušnjami na glasbeni sceni, v postavi klasičnega kvinteta s pevko. S.O.S. kvintet sestavljajo: Sandi Grobelnik, Špela Pokeržnik, Aljaž Jelen, Mitja Marko, Primož Krajnc in Andrej Gorenjak, ki prihaja iz Koroške.

Pestra instrumentalna zasedba ima širok nabor kvintetovske glasbe, melodij v izvedbi diatonične harmonike ter zimzelenih in aktualnih zabavnih ritmov. Njihova pristna energija in čuteča interpretacija zadovoljita vse glasbene navdušence.

Se vidimo nocoj na Velikem dobrodelnem koncertu za Borisa, kjer boste vsem nastopajočim lahko prisluhnili v živo!

Več o koncertu si preberite tukaj.

Dogodki