Search
Close this search box.

Tresla se bo cela Koroška, v Dravograd prihaja Siddharta

V soboto, 31. avgusta 2024, bomo v Dravogradu doživeli največji koncertni dogodek na Koroškem, saj prihaja velika Siddharta.

Siddharta je zagotovo eno izmed najbolj odmevnih imen na slovenski rock sceni, ki že od samega začetka niza eno uspešnico za drugo. Na svoji več kot 20 letni glasbeni poti so ustvarili nepozabne hite, kot so Pot v X, Lunanai, B Mashina, Platina, Male Roke,  Ledena, Medrevesa in še mnoge druge.

Zdaj prihajajo v Dravograd, da bodo zatresli celo Koroško z velikim koncertom pod šotorom, ki ga bomo doživeli soboto, 31. avgusta 2024.

V Dravogradu bodo na prireditvenem prostoru Lukna poskrbeli za pravi spektakel, ki bo navdušil čisto vse obiskovalce. V soboto, 31. avgusta 2024, bomo noreli in prepevali s Siddharto do jutranjih ur, zato si pravočasno zagotovite vstopnice za veliki koncert pod šotorom.

Za ogrevanje pred velikani slovenske rock glasbe bodo poskrbeli fantje iz skupine Flirrt, da pa nikomur ne bo treba prehitro domov, bo po koncertu vzdušje na maksimumu držala skupina Stand By.


Časovnica dogodka:  

FLIRRT 21.00 – 22.30
SIDDHARTA 23:00 – 00:45
STAND BY 01:00 – 03:00  


Ker je število vstopnic omejeno, si svojo zagotovite pravočasno. Vstopnice so že na v predprodaji na sistemu Olaii, v trafikah 3DVA, ter na bencinskih servisih Ina, Logo in Shell.

Ne pozabite, v soboto, 31. avgusta 2024, nas čaka rock spektakel v Lukni v Dravogradu.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
V soboto, 31. avgusta 2024, bomo v Dravogradu doživeli največji koncertni dogodek na Koroškem, saj prihaja velika Siddharta.