Tik pred največjo življenjsko prelomnico Aneja Piletiča brata izdala novo pesem (VIDEO)

Pred velikim usodnim DA mlajšega brata BQL, sta Anej in Rok izdala nov hit Ulala, s katerim sta že navdušila številne njune oboževalce.
BQL - ULALA

Tik pred največjo življenjsko prelomnico člana BQL – Aneja Piletiča, priljubljena brata izdajata novo uspešnico Ulala, ki je v slabem dnevu že navdušila z videospotom in se v izjemno kratkem času že približuje številki 40.000 in je absolutni #1 priljubljeni video v Sloveniji na trending.

Rok in Anej sta lani napovedala novo glasbeno zgodbo in s hitoma Na frišno in Budala navdušila poslušalce. Obe pesmi sta veliki uspešnici, v šaljivi in pozitivni smeri pa nadaljujeta tudi z novim singlom Ulala.

V mesecu decembru sta v videospotu za uspešnico Budala Rok in Anej na koncu delila resnični posnetek Anejeve zaroke in začinila videospot, tokrat pa se mlajši od bratov Piletič vse bolj približuje usodnemu da, ki ga bo izrekel na zadnjo soboto v avgustu na Štajerskem. V videospotu za pesem Ulala je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala in postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli, sta tako BQL uprizorila Anejevo ljubezensko zgodbo.

Žurerska smer, zabave, koncerti, dobra volja, je tisto, kar je vodilo novih pesmi BQL: “Tik pred veliko prelomnico sem v svojem življenju in ideja, da lahko združim in pokažem del tega, kako se je začela moja veza ravno v pesmi, ki prav tako z besedilom paše na tako zgodbo, se mi je zdela posrečena. “V “nulo” so nekatere malenkosti pasale na besedilo pesmi Ulala. Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, da ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta “usodni dan” šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše,” je Anej pospremil novi video in dodal: “Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je »to-to«. In tokrat je!”

Rok pa je ob tem dodal: “Kot večen žurer po duši, mi je izjemnega pomena, da ustvarjamo glasbo, ki verjamem, da bo stalnica zabav, koncertov in žurov. To rabimo. Ne dvomim, da bodo ljudje na koncertih začutili najino energijo in na ves glas prepevali z nama.”

Za glasbo, besedilo in produkcijo ter videospot je poskrbela preverjena ekipa Raay music / Neo Visuals, ki je poskrbela tudi za Na frišno in Budalo.

BQL – Ulala

  • glasba: Raay
  • besedilo: Maja Kvertkov
  • produkcija: Raay Music
  • video: NEO VISUALS; 2021

Vir: Raay Music

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.