Tako zveni praznična pesem O Holy Night v izvedbi Korošcev

Tri koroške d`čve, tri prijateljice, ki jih med drugim zelo močno povezuje tudi glasba, so združile moči in ob pomoči koroških glasbenikov zapele božično voščilo iz domače dnevne sobe.
131936409_443996329941067_7976980621011322268_n

Tadeja Vezovnik, Urška Godec in Lucija Ropič Prevolčič so ob spremljavi Martina Rožeja in Luke Račnika zapele pesem O Holy Night, s katero so že in zagotovo še bodo polepšale praznike številnim ljubiteljem božičnih pesmi.

Vsestranske Korošice so sicer tudi članice ŽPZ Lipa, Luka in Martin pa sta člana dobro poznanih Sezutih mačkov, tako da so z glasbo povezani ves čas, navajeni pa so tudi nastopanja pred občinstvom, kar jim je v teh časih onemogočeno. Zato so se odločili, da s pesmijo polepšajo letošnje praznike vsem, kar preko spleta.

VIDEO: O Holy Night (cover) – Tadeja Vezovnik, Urška Godec in Lucija Ropič Prevolčič, spremljava: Martin Rožej in Luka Račnik

“Kljub temu da nam ukrepi ne dopuščajo, da bi se družili in skupaj zaigrali ter zapeli, smo s toliko večjo vnemo, vsak iz svojega doma, pripravili lepo glasbeno voščilo,” so o pripravi posnetka povedali koroški glasbeniki.

“Menimo, da je v teh težkih in čudnih časih še toliko bolj pomembno, da nas poveže glasba. Naj bo pesem tisti, ki ponese voščilo v vsak vaš dom ter prežene vse temne misli in skrbi,” so bili enotnega mnenja sodelujoči pri izvedbi pesmi O Holy Night.

Vsem bralcem Koroških Novic pa želijo lep preostanek praznikov. “Leto 2021 pa naj bo uspešno in zdravja polno.”

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.