Search
Close this search box.

Ta konec tedna prihajajo v Dravograd “Modrijani osebno”

Modrijani so družinska zgodba, z glasbo lepšajo vsakdanjik in praznik ljudi. Tokrat ena najbolj priljubljenih zasedb v Sloveniji prinaša veselje v Dravograd.

Za svoje poslušalce so pripravili posebno koncertno turnejo “Modrijani osebno”, ki jo začenjajo na Koroškem in to v Dravogradu. V soboto, 21. januarja, ob 19. uri vas pričakujejo v Športni dvorani ŠPIC D.

Najlepše domače pesmi je naslov koncerta, ki bo zagotovo ogrel vaša srca.

Modrijani niso zgolj glasbena skupina, ampak so tudi način življenja. Verjamejo, da lahko le skupaj z vami premagujejo preizkušnje, dosegajo na videz nedosegljivo in živijo svoje sanje.

Modrijani osebno je posebna koncertna turneja. Namenjena vsem generacijam, a še posebej tistim, ki imajo raje umirjene koncerte. To bo dogodek, ki bo pustil sled in ga boste pomnili še dolgo.

Z Modrijani pa bodo tokrat peli tudi izbrani gostje in sicer Elda Viler, Silvo Pliberšek in mladi Matija Merzdovnik Mencinger.

Vstopnice so v predprodaji občutno cenejše, 18 EUR, na dan koncerta pa 22 EUR. Mogoče jih je dobiti na Eventimovih prodajnih mestih, na Petrolih in Poštah ali preko spleta.

Za vstopnice lahko tudi preprosto pokličite na telefonsko številko 031 225 863 in vam jih bodo poslali po pošti.

Povezava do nakupa vstopnic: https://www.eventim.si/si/izvajalec/modrijani-489/profile.html

Blaž, Rok, Peter, Franjo in Sergije komaj čakajo, da se spet srečajo z vami na Koroškem, tokrat čisto osebno. Ne zamudite in dobrodošli.

Dogodki

Modrijani so družinska zgodba, z glasbo lepšajo vsakdanjik in praznik ljudi. Tokrat ena najbolj priljubljenih zasedb v Sloveniji prinaša veselje v Dravograd.